Regisseur Babak Najafi valt voor 'London Has Fallen'

Nieuwe regisseur voor de opvolger voor Olympus Has Fallen.

Enkele dagen geleden werd bekend dat Frederik Bond (Charlie Countryman) en Millennium Films niet langer samenwerken aan het Olympus Has Fallen-vervolg London Has Fallen. Nu weet The Hollywood Reporter te melden dat Babak Najafi de klus mag klaren.

De redelijk onbekende regisseur Najafi stond achter de camera bij de Zweedse film Snabba Cash II (2012) en regisseerde onlangs enkele afleveringen van de tv-serie Banshee. London Has Fallen wordt overduidelijk zijn grootste titel tot op heden.

Zoals de titel London Has Fallen al aangeeft speelt het tweede deel zich af in Londen. In de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk komt de Britse premier onder verdachte omstandigheden te overlijden. De president van de Verenigde Staten, zijn baas van de geheime dienst en een argwanende MI-6 agent komen voor een grote uitdaging te staan als de begrafenis van de premier doelwit wordt van een groep terroristen die het gemunt heeft op de leiders van de westerse wereld.

Hoofdrollen zijn voor Gerard Butler, Aaron Eckhart, Angela Bassett, Radha Mitchell en Morgan Freeman en vanaf 2 oktober 2015 moet de sequel in de bioscoop te zien zijn.

Check het eerste deel hieronder:



NieuwsFilm

meest populair