Eerste beelden vervolg 'Crouching Tiger, Hidden Dragon'

En het is de eerste film die exclusief op Netflix gestreamd wordt.

In een interessante zet heeft Netflix bekend gemaakt met Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, zijn eerste film te maken. Daarnaast zijn er meteen twee foto's van de film vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kunt bekijken. De film zal exclusief in première gaan op Netflix en verder op 28 augustus 2015 in IMAX-bioscopen verspreid over de hele wereld.

"Fans zullen meer dan ooit keuze hebben in de manier waarop ze kunnen genieten van deze bijzondere en memorabele film, die intense actie en ongelofelijke schoonheid combineert," vertelde Netflix Chief Content Officer Ted Sarandos. "We zijn vereerd te mogen werken met Harvey Weinstein en een team van bedenkers van wereldklasse, en dit epische verhaal naar mensen over de hele wereld te mogen brengen."

"De filmkijk ervaring maakt een snelle en ingrijpende verandering door, en Netflix staat vooraan in die ontwikkeling," vertelde Harvey Weinstein over de deal. "We zijn erg enthousiast onze geweldige relatie met Netflix voort te mogen zetten en fans van over de hele wereld het volgende hoofdstuk in dit prachtige en intrigerende verhaal te mogen brengen."

De film wordt geregisseerd door Yuen Wo-Ping en rollen worden o.a. gespeeld door Michelle Yeoh (Yu Shu-Lien) en Donnie Yen (Silent Wolf). Het verhaal is gebaseerd op het boek Iron Knight, Silver Vase van Wang Dulu en is het vijfde boek in de Crane-Iron reeks. Het is een verhaal van verloren liefde, jonge liefde, een legendarisch zwaard en een laatste kans op vergiffenis.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair