Ben Affleck onthult oorsprong rivaliteit 'Batman v Superman' en 'Star Wars: Episode VII'

Onlangs leidde de rivaliteit nog tot de eerste beelden van de Millennium Falcon.

Al enige tijd heerst er een vriendschappelijke rivaliteit tussen regisseurs Zack Snyder (Batman v Superman: Dawn of Justice) en J.J. Abrams (Star Wars: Episode VII). In een interview met Yahoo onthulde Ben Affleck waar de hele rivaliteit vandaan komt.

”Ik geloof dat het begon toen J.J. [Abrams] en Colin Anderson, een geweldige cameraman die altijd aan mijn films werkt en wie J.J. altijd van me probeert te stelen en wie ik terug probeer te stelen, me een foto stuurde van de twee met goedkope Batman maskers op. Ik liet het aan Zack [Snyder] zien en zei, ‘Dit is onzin, we moeten iets doen.’ Ik vind het wel cool. Het soort meta-bewustzijn van deze films en de twee regisseurs die op- en neer dingen sturen. Ik vind het leuk, het is cool.”

De foto van Abrams waar Affleck het over heeft leidde uiteraard tot het beeld van Henry Cavill, verkleed als Jedi. Daarop volgde een foto van John Boyega als Batman en zo ging het maar door, tot onlangs een video verscheen van de Millennium Falcon met daarop de Batmobile.

Het geheen en weer kan nog wel even doorgaan. Star Wars: Episode VII gaat in december 2015 in première en Batman v Superman volgt in maart 2016.



NieuwsFilm

meest populair