Algemeen

Ben Affleck heeft spijt van 'Daredevil', vol hoop over 'Batman v Superman'

Hij wil met zijn rol als Batman het drama rondom de andere superheld doen vergeten.

door Zilko Tarici op 06.10.2014 om 12:30 in Algemeen
Tijdens een persronde voor Gone Girl (nu in de bioscoop!) liet Ben Affleck zich uit over het script van Batman v Superman: Dawn of Justice en het feit dat hij spijt heeft van zijn eerdere rol als superheld in Daredevil (2003).11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die Daredevil een leuke film vond. Mar zoals ik het hier lees, dat hij zich meer zal inzetten voor de rol al Batman, klinkt heel goed!

Pete_027

Avatar

Affleck heeft veel slechtere acteerprestaties afgeleverd dan die in Daredevil. Het enige wat ik me nog van de film kan herinneren is dat de DC versie veel beter is dan die in de bioscoop heeft gedraaid.

sonnycorleone

Avatar

movieboy "Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die Daredevil een leuke film vond. Mar zoals ik het hier lees, dat hij zich meer zal inzetten voor de rol al Batman, klinkt heel goed!"
Nee hoor, 't is ook gewoon 'n prima film zeker de dir.cut! Z'n enige hoogstandjes zijn de 2 films die ie zelf geregisseerd heeft, the town en argo! In gone girl was ie ook niet heel geweldig! Beperkte acteur! Z'n broertje is 'n stuk beter.......

FilmMaster

Avatar

Elke acteur heeft z'n mindere films. Ik weet haast zeker dat ie een toffe Batman gaat neerzetten.

benjamin

Avatar

Nu ja, er waren uit die periode wel iets meer films waar Affleck spijt van kan hebben.

Gigan72

Avatar

Gigli dat is echt zijn slechtste film die die gemaakt heeft

bigmichiel

Avatar

Ach Ben, 9 van de 10 films die je hebt gemaakt zijn echt slecht. Gewoon door blijven gaan, die 1 op de 10 die wel de moeite waard zijn, zijn dan ook direct top films.

SeanDeNiro

Avatar

En hij kan beter zijn mond houden want er komt niet veel zinnigs uit. Vandaag stond er een raar citaat van meneer op nu.nl.

WeaponX

Avatar

Ik vond Daredevil niet eens zo slecht :P

benjamin

Avatar

ridjieddo "Daredevil is van Marvel."


DC = Director's Cut

NieuwsFilm

meest populair