Eerste foto's van Brad Birds 'Tomorrowland'!

De nieuwe live-action film van Walt Disney belooft fantasierijk te worden.

Tot op heden hebben we nog maar weinig gehoord, laat staan gezien, van Brad Birds Tomorrowland. Hieronder kun je dan eindelijk twee eerste foto's en concept-art bekijken van de mysterieuze sci-fi film die volgend jaar mei in de Nederlandse bioscoop in première gaat.



De foto's verschenen op de website Entertainment Weekly. Van script-schrijver Damon Lindeloff waren er ook een aantal quotes te lezen. Lindeloff over de film: "Wat Zweinstein is voor magie, is Tomorrowland voor de wetenschap: ze zijn allebei gemakkelijk te vinden als je een tovenaar bent en zeer moeilijk te vinden als je een Dreuzel bent," aldus Lindelof. "Walt Disney is geen personage in onze film, maar er wordt wel naar hem verwezen omdat hij op een bepaalde manier een rol speelt in deze mysterieuze plaats Tomorrowland, aangezien hij een groot futurist was en liefhebber van de raketten, steden van de toekomst en de ruimtevaart."

EW kan ook iets melden over het plot. Het personage Casey Newton (Britt Robertson) vindt een mysterieuze en soort technologische pin/speld en als zij deze aanraakt dan wordt 'Tomorrowland' onthuld. Volgens Lindelof is het personage Casey "een Dreuzel die per ongeluk terechtkomt bij Platform 9 ¾ en dingen ziet die ze niet had mogen zien. Na de eerste keer weet ze niet of het een droom was of niet."



Ook George Clooney speelt een rol in Tomorrowland, als het personage Frank Walker. Lindelof: Hij woont in een boerderij waar hij vermoedelijk is opgegroeid. Hij is een niet zo succesvolle technicus en heeft veel ontwikkeld. Maar is er iets aparts met hem. Hij is principieel en lijkt een erg pragmatisch man, die overigens ook droomt maar niet wispelturig is. Er is iets aan hem dat iedereen zal voelen."

Al met al lijkt Walt Disneys Tomorrowland erg fantasierijk te worden en bovenstaande foto's en onderstaande concept-art bewijzen dat ook. Vanaf 21 mei in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair