Vervolg op 'Labyrinth' in de maak

The Jim Henson Company werkt ook aan Which Witch?, de langverwachte sequel op The Dark Crystal en een filmversie van Fraggle Rock (De Freggels).

In 1986 speelde zanger David Bowie en A Beautiful Mind en Noah-actrice Jennifer Connelly de belangrijkste rollen in de fantasyfilm Labyrinth, een film geregisseerd door wijlen Jim Henson. The Jim Henson Company liet via Variety weten dat er een vervolg moet komen op de genre-topper.

Veel is er nog niet duidelijk over deze plannen, maar het heeft veel raakvlakken met de plannen om een sequel te maken op Hensons The Dark Crystal uit 1982. Enkele jaren geleden zou deze film in productie gaan, maar tot op heden is er maar weinig van terechtgekomen.

The Jim Henson Company werkt wel aan een animatiefilm gebaseerd op het boek Which Witch?. Het script wordt mede geschreven door Billy Crystal en hij zal ook een rol spelen/inspreken. De regie ligt in handen van zoon Brian Henson. De animatiefilm gaat over een tovenaar die een wedstrijd houdt onder de zeven heksen van Todcaster om te bepalen met welke heks hij zal trouwen.

Variety wist ook te melden dat er wordt gewerkt aan een film rond Fraggle Rock (De Freggels) en het figuurtje Emmet Otter en dat het reeds genoemde vervolg op The Dark Crystal een impuls krijgt. Van de maatschappij verscheen afgelopen weekend de verfilming Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day in de Noord-Amerikaanse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair