Keanu Reeves onthult plotdetails 'Bill & Ted 3'

De weg lijkt nog lang naar een derde avontuur van Theodore Logan en zijn maat Bill S. Preston, Esquire.

De film laat nog even op zich wachten, maar het duurt waarschijnlijk niet lang meer voordat de liefhebbers kunnen afstemmen op Bill & Ted 3, de sequel op Bill & Ted's Excellent Adventure (1989) en Bill & Ted's Bogus Journey (1991). Hoofdrolspeler Keanu Reeves sprak onlangs met Comingsoon.net over de status en het verhaal.

Reeves gaf onder meer aan dat het script extra veel aandacht krijgt, mede om ervoor te zorgen dat het budget niet oploopt: "Het heeft deels te maken met het feit dat de franchise niet zo'n internationaal is. En juist daar komt tegenwoordig de financiering vandaan voor films." Hiermee geeft Reeves aan dat de franchise vooral populair is in de States en dat het lastig is om investeerders te vinden.

De film zal zich uiteraard weer focussen op Reeves' personage "Ted" Theodore Logan en zijn maat Bill S. Preston, Esquire, gespeeld door Alex Winter. Reeves over het plot:

"De toekomst komt terug en zegt dat als ze een nummer niet voor een bepaald moment hebben geschreven, dan zal het universum zich ontrafelen en de geschiedenis veranderen. De dinosauriërs zullen weer over de Aarde lopen, Jezus zal baseball spelen! Allemaal van dat soort rare dingen gebeuren er wij (Bill & Ted) moeten orde in de chaos scheppen en samen met onze families het nummer schrijven."

Ook sprak hij kort over een bepaalde scène uit het script: Er is een prachtige scène waarin Bill en Ted in de gevangenis zitten en op zoek gaan naar hun toekomstige "us's", die blijken bikkelhard blijken te zijn. Ze zijn als, klinken als "What's up, dude? Hey dude. Hey guy." "Stop calling me dude!" Ze willen Bill en Ted in elkaar rossen omdat zij het leven leiden dat zij hebben vern**kt. Ze hebben een hekel aan Bill en Ted. Dat is erg grappig materiaal!"



NieuwsFilm

meest populair