"Amazing Amy"-boeken uit 'Gone Girl' binnenkort verkrijgbaar?

Dit is wel erg leuk bedacht!

Voor wie David Finchers nieuwste film Gone Girl heeft gezien, weet dat in de prent de kinderboeken rond "Amazing Amy" een belangrijke rol spelen. De boeken gebaseerd op de jeugdjaren van het hoofdpersonage Amy Dunne, gespeeld door Rosamund Pike, lijken nu ook daadwerkelijk te worden uitgegeven. Of althans dit lijkt een preview van "The Complete Amazing Amy book collection by Rand and Marybeth-Elliott PHD" op Apple's iBook te veronderstellen.

De kans lijkt klein, maar het zou uiteraard kunnen dat de fans binnenkort hun hand kunnen leggen op een dergelijke collectie. Regisseur Fincher heeft de rekenaars namelijk zelf uitgekozen en het zou zomaar kunnen dat hij aan de kandidaten heeft gevraagd om complete strips af te leveren.

Wil je Gone Girl nog gaan bekijken? We raden het je aan! Check de bioscoopagenda of onze recensie. Hieronder enkele afbeeldingen van de "faux" boekcollectie:








Klik op onderstaande afbeelding om een spoiler-cover te bekijken. En we WAARSCHUWEN je!!! Dit is een ENORME SPOILER. Niet kijken als je de film nog graag wilt zien.



NieuwsFilm

meest populair