Remake 'Cabin Fever' onderweg, met hetzelfde script

Ja, je leest het goed: met hetzelfde script..!

Armory Films, Cassian Elwes en Contend maakten gisteren bekend dat ze gezamenlijk een remake van de horrorthriller Cabin Fever gaan produceren. Het project wordt geregisseerd door Travis Zariwny (Intruder) en opvallend genoeg wordt er geen nieuw script geschreven. Het oorspronkelijke script wordt namelijk afgestoft en opengeslagen.

Het origineel stamt uit 2002 en werd destijds opgeleverd door regisseur Eli Roth, die tevens het script schreef samen met Randy Pearlstein. Roth zal bij de remake opdraven als uitvoerend producent. De opnames moeten nog deze week van start gaan.

"Travis heeft een waanzinnige visie op mijn originele script. Als liefhebber van enge films ben ik erg benieuwd naar deze versie. Ik zie dit bijna als een heropvoering van een toneelstuk. Ik ben benieuwd welke ideeën Travis en zijn cast toevoegen aan het origineel. Iedereen die meewerkt is een fan van de eerste film en ze willen er een nieuwe klassieker van maken, ik geloof erin," aldus Roth.

De film zal naar verwachting worden opgedragen aan de onlangs overleden Susan Jackson, die uitvoerend producent was van de eerste Cabin Fever. Hieronder de trailer:


Aangezien het script niet verandert, zal het plot waarschijnlijk ook hetzelfde blijven: Vijf schoolvrienden gaan op vakantie in een afgelegen vakantiehuisje in de bergen. Plotseling blijkt een van hen besmet met een vreemd virus. Naarmate het virus zich onder de vrienden verspreid, en ze steeds zieker worden, komt hun ware aard naar boven.

NieuwsFilm

meest populair