Video

Eerste trailer 'Avengers: Age of Ultron'!

De superhelden van Joss Whedon krijgen het zwaar te verduren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 23.10.2014 om 19:52 in Video
De trailer voor Joss Whedons The Avengers: Age of Ultron werd gisteren aangekondigd voor volgende week, maar hij staat nu al online!

Hoofdrollen worden ingevuld door Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Clint Barton / Hawkeye), Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk), James Spader (stem Ultron), Paul Bettany (Jarvis / The Vision), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Scarlet Witch) en Aaron Taylor-Johnson (Pietro Maximoff / Quicksilver).

Tony Stark probeert met behulp van een nieuw programma wereldvrede te creëren. Het gaat echter compleet mis en de machtigste helden van de Aarde staan voor de ultieme test: de slechterik Ultron uitschakelen.

Vanaf 23 april in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder een eerste poster:
82 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timme

Avatar

Geweldig!!! T+) :W T+)

Ereptile

Avatar

Dit is pas heerlijk wakker worden!!! :D Super teaser! Het ziet er echt gaaf uit! Ultron ziet er wel anders uit dan ze hadden vrijgegeven, maar hij klinkt echt super! En de Hulkbuster dan ook! :W

jaime91

Avatar

James Spader gaat de rol van Ultron zo rocken, holy shit wat maakt die een fantastische creepy indruk zeg. De trailer ziet er zoals verwacht ontzettend duister uit, ik kan geen grapje bespeuren en dat bevalt mij wel. Die muziek is ook zo fantastisch!

En Andy Serkis heeft gewoon een rolletje in de film! Ik wist dat hij ergens wel betrokken was maar ik dacht dat het achter schermen zou zijn en dan vooral als adviseur, maar om hem eens zonder die computer technieken in een film te zien is top!

Supervette trailer! WOW!!! :W

Scheerzeep

Avatar

Ik had er meer van verwacht. Ik vind de beelden nou niet bepaald bijzonder of spectaculair. Beetje eentonig en een gebrek aan creativiteit als ik het zou zie.

Ik vond The Avengers nou ook niet bepaald bijzonder hoor. Het was een leuke film om een keer te bekijken, maar meer ook niet.

Ik had toch wel iets meer verwacht...

Muufley

Avatar

Yep, niet echt de meest creatieve trailer, zit geen lijn een. Maar die Ultron is wel goed uitgewerkt.

horizon

Avatar

Het ziet er uit als blockbuster vermaak. Hopelijk heeft dit deel een iets meer eigen gezicht dan de eerste film (die leuk maar ook niet meer dan dat was 7/10).

basdewit

Avatar

Hmm... een hele andere toon dan de eerste film.
Wat ik leuk vond aan de eerste was de funfactor.
Die lijkt verdwenen.

(zal waarschijnlijk nog steeds goed zijn, maar het valt me op)

FilmMaster

Avatar

Deze film lijkt wat serieuzer te worden, opzich geen probleem.
Lijkt me een toffe film. Die Hulkbuster is tof trouwens.

Banned

Avatar

Had hier eigenlijk niks bij verwacht en vind het daarom wel zeer goed uitzien. Ziet er een stuk minder kinderachtig uit dan de vorige film zonder echt te duister te gaan. Al is er wel niet veel nieuws te zien. Die dikke Iron Man die zich gereed maakt voor een gevecht lijkt op die 100 gelijkaardige shots uit Transformers. Waarom is deze nu wél weer in cinemascope ? Een beetje consistentie graag.

Gigan72

Avatar

Beetje doorsnee zo als de rest van de superhelden films ..
Het is niet bezonder meer.

Leuk om een x te zien op dvd/blu-ray maar meer ook niet.

Scheerzeep

Avatar

Gigan72 "Beetje doorsnee zo als de rest van de superhelden films ..
Het is niet bezonder meer.

Leuk om een x te zien op dvd/blu-ray maar meer ook niet."


Ja, zoiets dacht ik eigenlijk ook wel na het zien van deze trailer.
'Zucht, daar gaan we weer'.

Nielsgibby10

Avatar

Deze trailer is A W E S O M E
Een fikse tijd wachten maar het is het dubbel en dwars waard. Ik ben compleet weggeblazen en ik weet niet waar ik nu meer naar uitkijk Age of Ultron of Mad Max Fury Road.

2015 word echt geweldig!

Nielsgibby10

Avatar

basdewit "hmm... een hele andere toon dan de eerste film.
Wat ik leuk vond aan de eerste was de funfactor.
Die lijkt verdwenen.

(zal waarschijnlijk nog steeds goed zijn, maar het valt me op)"


Kijk naar de eerste trailer van Star Trek into darkness. Iedereen dacht dat deze compleet duister zou zijn maar er was nog steeds humor en plezier uit te halen in de film. Ik denk dat Joss Wedon niet afwijkt van de spirit van de avengers die hij in de eerste film heeft opgezet. En in de comic con trailer zat ook nog een komisch stukje waarin ze thor's hamer proberen te tillen dus ik denk dat we aan humor en actie niet tekort komen

MisterMarvel

Avatar

Dit is EPIC. Heerlijk om het bij een teaser te houden, een vrij korte blik op Ultron te geven en dan die Hulkbuster (terwijl je ziet dat Iron Man er nog in stapt en uiteindelijk ook klapt met de Hulk) is awesome.

Lang naar uit gekeken en het was het dubbel en dwars waard. Gelukkig bijna april

MisterMarvel

Avatar

Ereptile "Dit is pas heerlijk wakker worden!!! :D Super teaser! Het ziet er echt gaaf uit! Ultron ziet er wel anders uit dan ze hadden vrijgegeven, maar hij klinkt echt super! En de Hulkbuster dan ook! :W"


Ja die stem is echt geweldig. Lichtelijk computer bewerkt maar toch hoor je goed de stem van Spacer.

Vind wel dat Ultron er iets minder uit ziet. Vind zoals jij hem als plaatje hebt toffer met die rechte lijnen naast zijn hoofd. Hier zien ze er wat gebogen uit. Maar goed afwachten tot we het allemaal in het echt zien

Yanggie

Avatar

EYEGASM!

nicolaas1982

Avatar

O.M.G. .......
Fantastisch!
Wat een heerlijke trailer is dit zeg....

de twins zijn ook gelijk volop aanwezig en echt zo vet om andy serkis een keer als mens te zien!

Volgende trailer mag the vision ook worden getoond :P

B@chelor

Avatar

Ah, wat mooi.

Papandreas

Avatar

I have no words...

OK eentje dan: GEWELDIG!!!!

poepiescheet

Avatar

Wouw! En dan het psycho deuntje ala GLaDOS i've got no strings van Pinocchio, kleine knipoog naar Disney? Super trailer!!!!

benjamin

Avatar

Nielsgibby10 "Kijk naar de eerste trailer van Star Trek into darkness. Iedereen dacht dat deze compleet duister zou zijn maar er was nog steeds humor en plezier uit te halen in de film. Ik denk dat Joss Wedon niet afwijkt van de spirit van de avengers die hij in de eerste film heeft opgezet. En in de comic con trailer zat ook nog een komisch stukje waarin ze thor's hamer proberen te tillen dus ik denk dat we aan humor en actie niet tekort komen"


Sowieso gaan ze niet alle "fun" uit de film gehaald hebben, dat lijkt vrij dom. Ik verwacht wel dat de inzet iets hoger zal liggen: in deel één lag de focus op het samenkomen van het team, maar nu mag er dus een iets indrukwekkendere vijand tegenover staan (wat op het eerste zicht het geval lijkt). Ach, laten we eerlijk zijn: deze trailer is zeker in orde om het zachtjes uit te drukken.

warrior2011

Avatar

Awesome! :~
Ze houden The Vision nog even geheim, en heb War machine ook nog niet voorbij zien komen.

Thyplosion

Avatar

Ziet er niet heel spectaculair uit, op Spaders Ultron na. Holy damn, die man acteren zeg.

Secret1994goesFilm

Avatar

Amen! :D
Heb het jammer genoeg enkel zonder geluid kunnen aanschouwen (zit in les)
maar het ziet er al awesome uit :) en al ietsje duisterder uit dan deel1

Angelater

Avatar

Ziet er wel goed uit, maar ben ook nog niet meteen omver geblazen. Wel spijtig voor 'Agents Of S.H.I.E.L.D.' die deze trailer had kunnen gebruiken tijdens diens uitzending. Misschien komt volgende week de tweede of zo?

WuzzYNL

Avatar

Ja maar jongens letten jullie niet op de andere dingen? Let bv op de type camera die gebruikt is voor dit film. Ik krijg weer de indruk dat ik naar een serie kijk, beetje van die cheap technieken gebruikt (te hoge framerate). Merk je bv als je naar de slowmotion scene kijkt. En wat dacht je van de locatie, blijkbaar weer ergens in Oostblok land. Het voelt zo goedkoop als ik dit trailer zie..

Ultron ziet er wel vet uit, beetje te humanoid gezicht. Popcorn film.

jaime91

Avatar

Angelater "Ziet er wel goed uit, maar ben ook nog niet meteen omver geblazen. Wel spijtig voor 'Agents Of S.H.I.E.L.D.' die deze trailer had kunnen gebruiken tijdens diens uitzending. Misschien komt volgende week de tweede of zo?"


2 trailers in 2 weken? Ik denk het niet. Volgens mij was de trailer uitgelekt en besloot Marvel daarom maar de trailer officieel uit te brengen. Inderdaad jammer voor Agents of Shield, die hadden de kijkcijfers wel kunnen gebruiken. Wat ik begrepen heb doet die serie het alleen maar slechter en slechter wat kijkcijfers betreft.

Ik betwijfel dan ook of ze zich nog zullen wagen aan een derde seizoen. Ik wil het tweede seizoen wel nog zien als dat eindelijk in NL wordt uitgezonden. Seizoen 1 werd op het eind een stuk vermakelijker dan dat de serie begon.

PRIME

Avatar

WuzzYNL "Ja maar jongens letten jullie niet op de andere dingen? Let bv op de type camera die gebruikt is voor dit film. Ik krijg weer de indruk dat ik naar een serie kijk, beetje van die cheap technieken gebruikt (te hoge framerate). Merk je bv als je naar de slowmotion scene kijkt. En wat dacht je van de locatie, blijkbaar weer ergens in Oostblok land. Het voelt zo goedkoop als ik dit trailer zie..

Ultron ziet er wel vet uit, beetje te humanoid gezicht. Popcorn film."Oostblok land? XD Als je bedoelt waar de Hulk met Hulkbuster vecht, dat lijkt me meer op een land met woestijnen, niet direct iets als Polen oid. En wanneer gebruiken ze die locaties nog meer dan?

Iron Man 1. Ja.
Iron Man 2, nee
Iron Man 3, nee
Cap 1, nee
Cap 2, nee
Thor 1, nee
Thor 2, nee
Avengers 1, nee
Guardians, nee.

Dus vind je argument een beetje loos.

PRIME

Avatar

Vette trailer, veel dingen uit comics waar ik toch al een tijd op wacht. Wel een beetje een onsamenhangende trailer. Mooie beelden, maar het verhaal doen ze nog niet echt uit de doeken. Of misschien verwachten ze dat iedereen de comic wel kent?

Bane1

Avatar

PRIME "Vette trailer, veel dingen uit comics waar ik toch al een tijd op wacht. Wel een beetje een onsamenhangende trailer. Mooie beelden, maar het verhaal doen ze nog niet echt uit de doeken. Of misschien verwachten ze dat iedereen de comic wel kent?"


Nee, Whedon zei zelf dat dit niks te maken heeft met Age of Ultron zelf. Die is ook maar een teaser trailer de volgende trailer die zal pas meer verhaal hebben.

ON:

Wat een trailer zeg!! All on the hype train! Maar het liedje die ze gebruikt hebben is ook best wel goed gekozen. Want het is gewoon de 'Pinocchio Theme' (JeremyJahns had het gelijk door)

benjamin

Avatar

PRIME "Vette trailer, veel dingen uit comics waar ik toch al een tijd op wacht. Wel een beetje een onsamenhangende trailer. Mooie beelden, maar het verhaal doen ze nog niet echt uit de doeken. Of misschien verwachten ze dat iedereen de comic wel kent?"


Of ze gaan er gewoon van uit dat iedereen toch komt kijken op basis van de beelden en het feit dat dit Avengers 2 is en ze dan wel het verhaal uit de doeken kunnen doen.

Chrischzz

Avatar

PRIME "Oostblok land? XD Als je bedoelt waar de Hulk met Hulkbuster vecht, dat lijkt me meer op een land met woestijnen, niet direct iets als Polen oid. En wanneer gebruiken ze die locaties nog meer dan?"


En wat dan nog inderdaad..
De gemiddelde actie film sloopt een grote stad.
Chicago is al meerdere malen nu in puin gelegd door de Transformers, net als LA en Detroid.

Ik vindt het juist wel weer eens leuk als een film zich niet in de gebruikelijke steden/landen plaats vindt.

En qua verhaal soms ook logischer dan altijd maar in de Unitemed States te verblijven..

Frietgezicht

Avatar

Nielsgibby10 "Kijk naar de eerste trailer van Star Trek into darkness. Iedereen dacht dat deze compleet duister zou zijn maar er was nog steeds humor en plezier uit te halen in de film. Ik denk dat Joss Wedon niet afwijkt van de spirit van de avengers die hij in de eerste film heeft opgezet. En in de comic con trailer zat ook nog een komisch stukje waarin ze thor's hamer proberen te tillen dus ik denk dat we aan humor en actie niet tekort komen"


Om het dicht bij Marvel te houden,de trailer van Iron Man 3 was ook aardig duister en die film was dat zelf amper en zat teveel humor in.

Mensen snappen niet dat je een Ultron niet dreigend laat overkomen als je hem een tekst hoort zeggen en daarna Thor een scheet hoort laten. Ze gooien het nu met de muziek enz gewoon op dreiging,prima.

warrior2011

Avatar

Geruchten over de rol van Andy Serkis. Hij zou Ulysses Klaw spelen in de film, de aartsvijand van Black Panther

M0vieFreak

Avatar

Ziet er zeer goed uit!

Aston

Avatar

Nice, ik kijk hier zeer naar uit. :W

Weet iemand wie die vent is op 1:32/1:33, net voor Captain America?

warrior2011

Avatar

Aston "Nice, ik kijk hier zeer naar uit. :W

Weet iemand wie die vent is op 1:32/1:33, net voor Captain America?"


Andy Serkis, zijn rol is nog onbekend

Steve-O

Avatar

Ik snap niet wat mensen hier in zien. Zelfs ik keek uit naar de Hulkbuster armor maar het deed me helemaal niks. Volgens mij word dit weer een standaard MCU film, een standaard Avengers film zoals de eerste in ieder geval. De cinematografie is er ook niet mijlen op vooruit gegaan hoe ver dat dan al te zeggen is.

Ik heb geen hoge verwachtingen dat dit een goede film gaat worden en ik denk ook niet dat ik deze in de bioscoop ga zien.

jermaizing

Avatar

"Now iam free" James Spader. Kippevel...

Heb de trailer 1 keer bekeken....en daar hou ik het bij :-) Tot op het grote scherm. Spannend.

WuzzYNL

Avatar

PRIME "Oostblok land? XD Als je bedoelt waar de Hulk met Hulkbuster vecht, dat lijkt me meer op een land met woestijnen, niet direct iets als Polen oid. En wanneer gebruiken ze die locaties nog meer dan?

Iron Man 1. Ja.
Iron Man 2, nee
Iron Man 3, nee
Cap 1, nee
Cap 2, nee
Thor 1, nee
Thor 2, nee
Avengers 1, nee
Guardians, nee.

Dus vind je argument een beetje loos."


Niet zozeer in Marvel films maar bv

Ghostrider 2
Hercules (van Dwayne)
World War Z
Hellboy 2
Transporter 3
Expendables volgens mij alle 3 hehe

zijn er genoeg.

Robbepost

Avatar

Trailers zien er meestal wel goed uit bij Marvel vind ik. Deze vind ik daarop geen uitzondering.
Hopen dat de film net zo vermakelijk is als de vorige dan ben ik dik tevreden!

Hancock

Avatar

De vorige deel vondt echt te kinderachtig en slecht!!!! Ben blijf dat ik die niet in de bios heb gezien !!!!

Deze wil ik denk ik toch wel zien in de bios..

Scheerzeep

Avatar

Steve-O "Ik snap niet wat mensen hier in zien. Zelfs ik keek uit naar de Hulkbuster armor maar het deed me helemaal niks. Volgens mij word dit weer een standaard MCU film, een standaard Avengers film zoals de eerste in ieder geval. De cinematografie is er ook niet mijlen op vooruit gegaan hoe ver dat dan al te zeggen is.

Ik heb geen hoge verwachtingen dat dit een goede film gaat worden en ik denk ook niet dat ik deze in de bioscoop ga zien."


Ook al slaat de film nergens op, op 'Filmtotaal' zijn de critici en het publiek even lovend.

benjamin

Avatar

Scheerzeep "Ook al slaat de film nergens op, op 'Filmtotaal' zijn de critici en het publiek even lovend."

Er is hier geen film, enkel een trailer, dus dit soort reacties zijn pas echt voorbarig - heb hier anders al genoeg teleurgestelde reacties gelezen nadat films tegengevallen zijn.

Steve-O "Ik snap niet wat mensen hier in zien.(...)een standaard Avengers film zoals de eerste in ieder geval. "

Natuurlijk gaan ze iets doen dat lijkt op de eerste, had je nu verwacht dat ze zo hard zouden afwijken van iets dat zowel door critici en publiek (véél publiek) zeer lovend is ontvangen. Voor die grote groep die deel één kon smaken, is deze trailer gewoon een teken dat het meer van hetzelfde zal zijn, maar tegelijk ook met grotere inzet en een betere uitdager.

Roeltje

Avatar

Airbender "Ik zeg niks."


Waarom niet :?
Waarom plaats je hier dan überhaupt een reactie?

PRIME

Avatar

WuzzYNL "Niet zozeer in Marvel films maar bv

Ghostrider 2
Hercules (van Dwayne)
World War Z
Hellboy 2
Transporter 3
Expendables volgens mij alle 3 hehe

zijn er genoeg."


Nu noem je ook wel wat films.... XD


En Hercules zit toch niet in een oostblok land XD

Steve-O

Avatar

benjamin "Natuurlijk gaan ze iets doen dat lijkt op de eerste, had je nu verwacht dat ze zo hard zouden afwijken van iets dat zowel door critici en publiek (véél publiek) zeer lovend is ontvangen. Voor die grote groep die deel één kon smaken, is deze trailer gewoon een teken dat het meer van hetzelfde zal zijn, maar tegelijk ook met grotere inzet en een betere uitdager."

Het hoeft niet te betekenen dat het dan geen goede film kan worden. Sommige films hebben een simpel concept maar de uitwerking is top. Dat is bij zowat geen enkele MCU film het geval; zelfde principe of niet. En het lijkt erop dat dit weer het geval is. Een betere regisseur, cinematograaf en betere camera's zouden hun al heel ver kunnen krijgen. Maar helaas, die drie dingen zijn hier weer eens niet het geval.

Hoe het ook zij, hopelijk word dit een goede film maar ik betwijfel het ten zeerste. De trailer doet me niks, hopelijk krijgen we wat beters te zien in de tweede trailer...

En wat de VFX betreft, dit heeft dus meer dan 3000 VFX shots! En dan nog te bedenken dat de Hobbit films veel langer duren en 1000 minder VFX shots hebben en meer tijd hadden dan dit en daar klagen mensen al over.

YOLO

Avatar

WuzzYNL "Ja maar jongens letten jullie niet op de andere dingen? Let bv op de type camera die gebruikt is voor dit film. Ik krijg weer de indruk dat ik naar een serie kijk, beetje van die cheap technieken gebruikt (te hoge framerate). Merk je bv als je naar de slowmotion scene kijkt."
Ah mijnheer heeft verstand van zaken. O+

De main camera die voornamelijk is gebruikt is de Arri Alexa XT, een camerabody zonder lenzen die een basisprijs heeft 78.000 dollar. Idd el cheapo. :|
Maar als filmmaker heb je niet alleen te maken met camera's en lenzen. Belangrijker is het licht (kunstmatig en/of natuurlijk). Uiteraard ook opnames in een flat profile zodat je in post production colorgrading kan toepassen.

WuzzYNL "En wat dacht je van de locatie, blijkbaar weer ergens in Oostblok land. Het voelt zo goedkoop als ik dit trailer zie.."
Heb jij wel eens opgelet tijdens je aardrijkskundeles.

Het startschot voor de opnames is gegeven in Johannesburg, waar de productie zich de komende twee weken bevindt. Daarna wordt er nog op locatie opgenomen in Noord-Italië, Noord-Korea en de Verenigde Staten. Tot slot vinden er nog opnames in de Shepperton Studios in Surrey plaats.

bron: Filmtotaal

filmgast

Avatar

Gister de leaked version al gezien, toen al epic. In HD is ie nog toffer. Op de één of andere manier vind ik Ultron in deze trailer al angstaanjagender dan wat we tot nu toe van Thanos hebben gezien. Ben erg benieuwd hoe de film gaat worden.

Beetje offtopic: Op de mensen die vinden dat de Marvel films af en toe te komisch zijn, ben het daar niet mee eens. Ze hebben een heel eigen stijl waarbij je als kijker kan en mag verwachten dat er naast actie en serieuze momenten ook zat te lachen valt. Persoonlijk vond ik Guardians of the Galaxy daar een perfect voorbeeld van. In mijn ogen eigenlijk wel een beetje de Star Wars van de 00's en een betere film dan The Avengers. Uiteraard mijn mening en ik verbied dan ook niemand om zijn/haar eigen mening over de Marvel films te hebben maar wil puur aangeven dat Marvel een hele unieke stijl heeft waarbij de superhelden perfect worden neergezet in een film die actie en humor perfect combineert.

En weer even terug naar de trailer: Vrij nietszeggende trailer die op de één of andere manier toch menig hart sneller doet laten kloppen. Laat maar komen die film!

Olrik

Avatar

Ziet er goed uit!
Hoop dat dit tweede deel een iets sterkere verhaallijn krijgt en zich meer begraaft in zijn personages.

Angelater

Avatar

Roeltje "Waarom niet :?
Waarom plaats je hier dan überhaupt een reactie?"

Omdat we hier één grote familie zijn en zelfs de leden die ergens niet achter staan willen hun ei kwijt ;)

Paranoid

Avatar

Spader :W Zijn stem past werkelijk geweldig. De eerste Avengers vond ik minder omdat het geen sterke villain had, maar Ultron ziet er goed uit.

Sand

Avatar

Heel de dag gewacht tot ik thuis kwam om de trailer te kijken..

viel me toch ff tegen zeg.. best zwakke trailer imo..

maar goed we zullen de film wel afwachten he :)

Spider-fan

Avatar

Ziet er goed uit. Ik vraag me af wat dat shot van een ballet-klas er tussen doet. Lijkt zo totaal iets wat je niet in een Marvelfilm verwacht...

shellghost

Avatar

Als dit de opwachting voor Civil War is gaat de lat zeer hoog gelegd worden denk ik.
Al ligt die lat nu al zeer hoog. :D
Dit is trouwens de eerste en laatste teaser/trailer die ik heb gezien van Age of Ultron. Op naar de film. :W :W :W

MagicMichiel

Avatar

Angelater "Omdat we hier één grote familie zijn en zelfs de leden die ergens niet achter staan willen hun ei kwijt ;)"

Een familie met opa Tarkus en kleine Benjamin;)

Kayton

Avatar

Mooie trailer. Ben erg benieuwd.

Pete_027

Avatar

Ik verwacht niet dat de film zo duister/donker zal worden als deze trailer ons wil doen geloven, maar ik vind dit een mooie trailer met een geweldige voice-over van James Spader en muziek.

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de muziek:)


Werken zij samen met Ultron:?
afbeelding
afbeelding

Spider-fan

Avatar

Airbender "Misschien een connectie met Natasha Romanov, aangezien zij Russisch is en ballet populair is in Rusland toch?
"


Mogelijk. Gezichten zijn van opzij gefilmd, ik herken niet een acteur/karakter. Misschien iemand anders wel...

Scheerzeep

Avatar

Komt er ook nog een 'Beter bekeken artikel'?

Brein8998

Avatar

De muziek is trouwens het liedje 'no strings' van de disney film Pinocchio. ;)

bobbyz

Avatar

YES!!!YES!!!YES!!!

Kamajiisama

Avatar

Stad in Chaos , Ultra vernietinging , Onverwoestbare Reuzen-Robot , Mutants , het voelt als een mixje "Transformers" X-Men ala Superman -film :}


Ben erg benieuwd naar Andy Serkis en James Spader ( stem ) .:E

WeaponX

Avatar

afbeelding Ohh shhh, het vibranium schild van Cap is gewoon gebroken in de film.... (is in trailer te zien)

Frietgezicht

Avatar

Pete_027 "Ik verwacht niet dat de film zo duister/donker zal worden als deze trailer ons wil doen geloven, maar ik vind dit een mooie trailer met een geweldige voice-over van James Spader en muziek.

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de muziek:)


Werken zij samen met Ultron:?
afbeelding
afbeelding"Ja. Vast gebrainwashed. Als je after creditscene van Captain America 2 ziet dan zie je dat ze vastgehouden worden. Dus ze zullen vast past later zich bij de rest aansluiten.

Stijnosso

Avatar

Heerlijke trailer

Stijnosso

Avatar

YOLO "Ah mijnheer heeft verstand van zaken.

De main camera die voornamelijk is gebruikt is de Arri Alexa XT, een camerabody zonder lenzen die een basisprijs heeft 78.000 dollar. Idd el cheapo.
Maar als filmmaker heb je niet alleen te maken met camera's en lenzen. Belangrijker is het licht (kunstmatig en/of natuurlijk). Uiteraard ook opnames in een flat profile zodat je in post production colorgrading kan toepassen."


hahaha gooz wat doe jij dan? beetje dure woorden in 1 zin flikkeren zodat het lijkt alsof je er verstand van hebt? Je hebt me hartelijk aan het lachen gemaakt, bedankt daarvoor! :D

YOLO

Avatar

stynduursma "hahaha gooz wat doe jij dan? beetje dure woorden in 1 zin flikkeren zodat het lijkt alsof je er verstand van hebt?"

Dure woorden! :O We zitten hier op een filmforum, mocht je dat nog niet in de gaten hebben gehad. :P Moet ik nog een explicatie (duur woord) geven.

Het zijn gewoon (film) termen. Als je een beetje geïnteresseerd bent in films dan weet je wel wat ik bedoelde. :P

stynduursma "Je hebt me hartelijk aan het lachen gemaakt, bedankt daarvoor! :D"
Kijk dat mag ik graag lezen. Lachen is gezond en zo help jij mee met de wereldvrede. Ben jij toch ergens nuttig voor. Oh nee pragmatisch (weer duur woord).

PRIME

Avatar

Airbender "Misschien een connectie met Natasha Romanov, aangezien zij Russisch is en ballet populair is in Rusland toch?

Laat ik toch maar iets zeggen over de trailer. Hoe zeer ik de Marvel CU haat, ik kan niet ontkennen dat deze trailer er heel goed uitziet dankzij 1. James Spader's voice-over en speach van Ultron, 2. Quicksilver en Scarlett Witch en 3. de muziek.

Betekent dit dat ik de film ga zien? Hell no. Marvel blijft Marvel."Hoezo zou je de film niet gaan kijken?

sjef

Avatar

Yes hier heb ik op zitten wachten! Ziet er al goed uit. Nu de rest van de film nog

bigmichiel

Avatar

Ja, deze gaan we dus echt niet kijken. Duurt nog veel te lang eerdat het april is hahaha

MisterMarvel

Avatar

PRIME "Hoezo zou je de film niet gaan kijken?"


Als ik het goed heb begrepen (uit reacties van Airbender) is hij een ras echte DC fan en blijkbaar word Marvel daardoor geboycot....

STYD

Avatar

BRING IT ONNNNNNNN

Stijnosso

Avatar

YOLO "Dure woorden! We zitten hier op een filmforum, mocht je dat nog niet in de gaten hebben gehad. Moet ik nog een explicatie (duur woord) geven.

Het zijn gewoon (film) termen. Als je een beetje geïnteresseerd bent in films dan weet je wel wat ik bedoelde.

Kijk dat mag ik graag lezen. Lachen is gezond en zo help jij mee met de wereldvrede. Ben jij toch ergens nuttig voor. Oh nee pragmatisch (weer duur woord)."


Ten eerste hoef jij mij geen taalcursus te geven. Ik weet wat die woorden betekenen, jij duidelijk niet. In zowel deze als je vorige post gebruik je een aantal woorden niet op de juiste wijze. Ook klopt je interpunctie niet overal, let daar de volgende keer even op!

Ten tweede stoort het mij niet zozeer dat je stoer probeert te doen. Wel dat jij iemand de les probeert te lezen door een aantal dure termen te gebruiken om slim te lijken, terwijl de persoon in kwestie duidelijk gewoon z'n mening gaf, iets waar een filmforum bedoeld voor is, toch? (je mening geven)

Dat gezegd te hebben, wil ik je vragen om de volgende keer gewoon je bek dicht te houden, als het niet per se nodig is om die los te trekken!

m.v.g.
Stijn

nieuwslaatste nieuws

meest populair