Algemeen

Jake Gyllenhaal in nieuwe tv-spot 'Nightcrawler'

De thriller draait vanaf 6 november in de bioscoop!

door Zilko Tarici op 25.10.2014 om 14:46 in Algemeen
Een nieuwe tv-spot van Nightcrawler, de thriller met hoofdrollen voor Jake Gyllenhaal en Rene Russo staat nu online. Scenarist Dan Gilroy (The Bourne Legacy) nam het script voor zijn rekening en maakte met de film zijn regiedebuut.

De plot van de film volgt een freelance misdaadjournalist (Gyllenhaal) die het criminele nachtleven van Los Angeles onderzoekt.

Gilroy produceert Nightcrawler samen met zijn broer Tony Gilroy, Gyllenhaal, Jennifer Fox, David Lancaster en Michel Litvak. Bekijk de trailer (helaas de enige versie die momenteel op Youtube te vinden is) hieronder:


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Jake Gyllenhaal is de laatste tijd erg goed bezig, kijk hier wel naar uit! Ook een fijne release datum; op de dag van mijn verjaardag komen ''Interstellar'' and ''Nightcrawler'' uit! :+

drc

Avatar

DeMuizenkoning "Jake Gyllenhaal is de laatste tijd erg goed bezig, kijk hier wel naar uit! Ook een fijne release datum; op de dag van mijn verjaardag komen ''Interstellar'' and ''Nightcrawler'' uit! :+"


Zorg dat je ze allebei ziet zou ik zeggen ;)
Naar die twee films kijk ik ook erg uit. Jake Gyllenhaal is echt een geweldige acteur.

Remco

Avatar

Wel een origineel uitgangspunt eigenlijk voor een film. Wel goed om te zien dat er ook af en toe dit soort films voorbij komen in plaats van de standaard Hollywood blockbusters.

vleermuisman

Avatar

Ik heb de laatste tijd zoveel vertrouwen in films waarin Jake speelt. Ben benieuwd!

NWRfan

Avatar

vleermuisman "Ik heb de laatste tijd zoveel vertrouwen in films waarin Jake speelt. Ben benieuwd!"

Dit!
Stiekem kijk ik zelfs nog iets meer uit naar deze film, dan naar Interstellar... Ik vind Enemy nog steeds de beste film die ik dit jaar heb gezien (gevolgd door Grand Budapest Hotel en Boyhood) waarin Gyllenhaal ook een geweldige prestatie neerzette!

Banned

Avatar

Dat worden 2 films in de bioscoop volgende week. Interstellar en Nightcrawler.

NieuwsFilm

meest populair