Eerste twee TV-spots Bijbelse 'Exodus: Gods and Kings'

De nieuwe film van Ridley Scott gaat over anderhalve maand in première.

Hieronder de eerste twee TV-spots van Ridley Scotts Bijbelse epische film Exodus: Gods and Kings. We volgen niemand minder dan Mozes, gespeeld door Christian Bale, die als vondeling geadopteerd wordt door de zus van de Egyptische Farao en opgevoed als zoon van de Egyptische koninklijke familie. Nadat zijn broer Ramses (Joel Edgerton) lucht krijgt van zijn Joodse identiteit, moet Mozes vluchten. Hij keert terug, met het verzoek dat Egypte het volk van Israël vrijlaat. Dat gebeurt niet en als gevolg daarvan breken de legendarische Bijbelse plagen los.

De film zal overigens niet zo lang duren als we onlangs berichtten. In plaats van de 200 minuten die er eerder voor stonden, blijkt de film nu krap 142 minuten te duren. Hieronder de TV-spots.



Naast Christian Bale en Joel Edgerton spelen ook Aaron Paul (Joshua), John Turturro (Farao Seti I), Ben Kingsley (Nun), Sigourney Weaver (Tuya, moeder Ramses II), Maria Valverde (Zipporah, echtgenote Mozes) en Indira Varma (Miriam, zus Mozes) rollen in de film.

Exodus: Gods and Kings gaat op 18 december in première.

NieuwsFilm

meest populair