Synopsis en nieuwe acteurs voor 'Now You See Me 2'

Daniel Radcliffe inderdaad in de film over de goochelaars de 'Four Horsemen'.

Acteur Michael Caine liet onlangs al doorschemeren dat Daniel Radcliffe een rol zou gaan spelen in Now You See Me 2. Nu heeft Summit Entertainment zijn aanwezigheid ook officieel aangekondigd, inclusief nog twee nieuwe namen. Ook Lizzy Caplan en Jay Chou krijgen rollen in de film van regisseur Jon M. Chu.

Radcliffe is uiteraard bekend van de Harry Potter-films en gooit hoge ogen in de recente horrorthriller Horns. Caplan is binnenkort te zien naast Seth Rogen en James Franco in de komedie The Interview. Ze gaat het personage Lula spelen in de opvolger van Louis Leterriers Now You See Me (2013). Chou speelde Kato in The Green Hornet en krijgt de rol van het personage Li.

Summit maakte ook een officiële synopsis bekend voor de film die op 10 juni 2016 in de bioscoop te zien moet zijn: Eén jaar nadat de 'Four Horsemen' de FBI te snel was en het publiek achter zich kreeg met hun breinbrekende spektakel, keren ze terug in Now You See Me 2. Ze komen oog in oog te staan met een nieuwe vijand die hen dwingt om hun gevaarlijkste kraak tot op heden te zetten.

Namen als Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher en Dave Franco keren gewoon terug.



NieuwsFilm

meest populair