Sophia Loren en die Jayne Mansfield foto

Sophia Loren vertelt eindelijk het verhaal achter de foto van de weelderige boezem.

Een van de bekendste foto's van jaren vijftig Hollywood is die van Sophia Loren, die een blik werpt op de ongelofelijke boezem van Jayne Mansfield. Loren mag dan een weelderig figuur hebben, dat van Jayne is cartoonesk en de blik van Loren zegt meer dan duizend woorden. Al is het een van de bekendste 'side-eye' momenten geworden, die ooit op beeld is vastgelegd, heeft Loren publiekelijk niet gesproken over het moment dat Jayne de show wist te stelen, maar deze week deed ze in Entertainment Weekly een boekje open.

“Paramount had een feestje voor me georganiseerd,” vertelde Loren. “Iedereen uit de filmwereld was aanwezig en het was werkelijk geweldig. En dan komt Jayne Mansfield binnen, de laatste om te arriveren. Dat was voor mij het moment dat het geweldig werd. Ze kwam recht op mijn tafel aflopen. Ze wist dat iedereen keek. Ze ging zitten. En nu, ze was bijna...Nou kijk naar die foto. Waar keken mijn ogen naar? Ik ben aan het staren naar haar tepels, omdat ik bang was dat ze op mijn bord zouden belanden. Op mijn gezicht kan je mijn angst aflezen. Ik ben zo bang dat alles in haar jurk opblaast -BOOM!- over de hele tafel heen. Er zijn andere foto's gemaakt, maar dit is de foto. Dit is de enige foto die exact laat zien wat er die avond gaande was.”

Loren vertelt ook, dat ze vaak wordt gevraagd hier een handtekening op te plaatsen en dat steevast weigert. “Ik wil daar niks mee te maken hebben. En ook uit respect voor Jayne Mansfield, omdat ze er niet meer is.”



NieuwsFilm

meest populair