Zingt Sam Smith de titelsong van 'Bond 24'?

Volgens geruchten zou Smith topfavoriet Lana Del Rey hebben verslagen.

De producenten van de James Bond-franchise hebben goed geboerd in het Daniel Craig-tijdperk wat betreft titelsongs: zowel Adele's 'Skyfall' (dat een Oscar won) als Chris Cornells 'You Know My Name' werden goed ontvangen, hoewel de Jack White/Alicia Keys-collaboratie 'Another Way to Die' iets minder werd ontvangen.

De druk ligt dus hoog voor degene die de taak krijgt om een nieuwe titelsong te schrijven voor de dusver titelloze 24e Bond-film. Volgens een bron van de New York Post is het waarschijnlijk aan de Britse soul singer-songwriter Sam Smith om deze taak op zich te nemen.

De krant weet ook te melden dat Smith zangeres Lana Del Rey, die eerder favoriet was, heeft verslaan en dat hij momenteel in onderhandelingen is met Bond-producent Barbara Broccoli. Een vertegenwoordiger vertelt de krant echter dat ''niks is bevestigd''.

Smith staat vooral bekend om liedjes zoals Stay With Me en Money on My Mind en ontving meerdere prijzen voor zijn werk. Zijn album, In the Lonely Hour is een van de best verkochte cd's van het jaar.



NieuwsFilm

meest populair