Complete cast onthuld voor Quentin Tarantino's 'The Hateful Eight'

Onder meer Channing Tatum sluit officieel aan bij de western.

The Weinstein Company heeft de complete hoofdcast onthuld van Quentin Tarantino's eerstvolgende western The Hateful Eight. De meest opvallende nieuwe namen zijn Channing Tatum (Foxcatcher, Jupiter Ascending) en Demián Bichir (Savages).

Dit is de complete lijst: Samuel L. Jackson als Major Marquis Warren, Kurt Russell als premiejager John "The Hangman" Ruth, Jennifer Jason Leigh als Daisy Domergue, Walton Goggins als Chris Mannix, Tim Roth als modegek Oswaldo Mobray, Michael Madsen als John Gage, Bruce Dern als Confederate General Smithers en nu dus ook Tatum en Bichir

Van de bovengenoemde acteurs hebben alleen Leigh, Bichir en Tatum nog niet met de Oscar-winnende schrijver/regisseur Tarantino (Django Unchained, Pulp Fiction) samengewerkt. De western The Hateful Eight focust zich op een groep gevaarlijke mensen. In het winterse Wyoming na de Burgeroorlog komen zij gevangen te zitten in een saloon doordat een grote sneeuwstorm hun koets van zijn route brengt.

Tarantino's negende film krijgt de grootste 70mm release in de afgelopen twintig jaar en moet eind 2015 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair