Keira Knightley over haar pikante foto's van september

Ze ging topless voor een fotoshoot met Interview Magazine, maar ze had wel één belangrijke eis.

Voor actrice Keira Knightley (Pirates of the Carribean, King Arthur) was het een spannende dag in september toen ze als model werkzaam was voor Interview Magazine. Fotograaf Patrick Demarchelier wilde namelijk naast de gebruikelijke plaatjes ook één met een naakt bovenlijf hebben. De 29-jarige Engelse schoonheid stemde daarmee in, maar wel onder één voorwaarde. Namelijk dat ze van haar borsten zouden afblijven. En met 'ze' bedoelde ze de fotoshoppers.

"Mijn lichaam is al zo vaak gemanipuleerd omwille van zoveel verschillende redenen. Of het was wegens paparazzi fotografen of voor filmposters. En tijdens de shoot zei ik: 'Oké, ik wil best topless foto's nemen, maar dan wil ik niet dat ze mijn borsten groter maken of aanpassen. Want het is belangrijk om te weten dat het niet uitmaakt welke vorm je hebt."

Ook liet de Antonement-actrice weten dat ze fotografie in het algemeen heel erg serieus neemt. "Ik vind dat de lichamen van vrouwen veldslagen vormen en de blaam ligt bij fotografie. Het is veel makkelijker om een foto te nemen van iemand met een kleine vorm - dat is gewoon zo. Je hebt dan goede vaardigheden nodig om de gedaante van een vrouw vast te leggen zoals ze werkelijk in het echte leven zijn. En de uitkomst is altijd mooi. Onze maatschappij is tegenwoordig de dag zo gefocust op fotografie, dat het lastiger wordt om al die verschillende vormen te erkennen."

De vijf beeltenissen die na de fotoshoot zijn goedgekeurd kan je hier bekijken.



NieuwsFilm

meest populair