Hugh Jackman loopt wond op tijdens theatershow

De voorstelling moet daarentegen gewoon doorgaan!

Het ziet er naar uit dat Hugh Jackman (Real Steel, Prisoners) niet de helende gaven van zijn veel gespeelde karakter Wolverine bezit. Gedurende de theatershow The River kreeg de 46-jarige Australiër het voor elkaar om in zijn eigen duim te snijden. Zijn doel was eigenlijk een citroen. In het toneelstuk speelt Jackman een teruggetrokken visser die op het podium ter plekke een zeeforel moet voorbereiden om te koken.

Page Six van de New York Post vermeldde dat Jackman de snijwond verzuimde om zijn toneeluitvoering af te ronden. Naar verluidt bleef hij een uur lang bloeden en kreeg hij later van de paramedici te horen dat hechtingen niet nodig waren. Nadien deelde Jackman buiten het Broadway theater handtekeningen uit voor de fans. Één van de aanwezige vroeg aan Hugh Jackman of hij elke avond dezelfde stunt zou uitvoeren, maar hij beantwoordde: "Hopelijk niet. Ik heb maar vijf vingers aan elke hand."

Later plaatste de Chappie-acteur op Instagram een foto van zijn handen die niets mankeerden behalve een schrammetje op één van zijn duimen. Als onderschrift stond er: "Ik heb ze nog allemaal!"



NieuwsFilm

meest populair