Jennifer Lawrence op de vlucht voor fans

Handtekeningen uitdelen veranderde binnen enkele secondes in het hazenpad nemen.

Actrice Jennifer Lawrence stak van de week weer iets nieuws op: namelijk dat haar fans zo krankjorum zijn dat een stalen hek hun niet gescheiden houdt. Na de verschijning in het programma The Late Show with David Letterman besloot de 24-jarige Hunger Games-ster haar fans te begroeten en handtekeningen uit te delen, maar daar kon ze uiteindelijk geen werk van maken. Ze stond nog maar een paar seconde bij de dranghekken voordat de zeloten besloten haar te benaderen en bijgevolg de barrières in beweging brachten. Lawrence schrok hierdoor en werd vervolgens meteen door haar lijfgarde naar een wagen in veiligheid geëscorteerd.

In de onderstaande video kunnen we de gebeurtenis met onze eigen ogen waarnemen. Aan het begin van het filmpje zien we Lawrence bij het theater aankomen waar de show gefilmd wordt. Helaas lijkt ze niet veel tijd te hebben en spoed ze zich het gebouw in, tot teleurstelling van de aanwezige fans. Rondom het midden van het filmpje zien we de geschieden schrikpartij.



Ondanks haar aanmerkelijke faam heeft Lawrence in het verleden aangegeven veel voor haar fans over te hebben. Zo nam ze vorig jaar ten tijde van de Catching Fire première in Londen uitgebreid de gelegenheid om iedereen te verwelkomen en op de foto te gaan. Één van de aanwezige was een klein meisje in een rolstoel die ze destijds in het zonnetje zette.



NieuwsFilm

meest populair