Featured

Alles over 'Horrible Bosses 2'

Nick, Dale en Kurt besluiten om maar iemand te ontvoeren...

door Jim Pedd op 24.11.2014 om 10:15 in Featured
Komende donderdag komt de film Horrible Bosses 2 uit in de bioscopen. Daarom zetten we in deze rubriek alvast wat feiten op een rij die je moet weten voordat je de bioscoop inwandelt. De film gaat op 27 november in première.

Horrible Bosses 2


Duur: 108 minutenGenre KomedieBudget: Onbekend
...
...
...

Cast & Crew:
RegieSean AndersScenario Sean Anders, John Morris, e.a.Jason Sudeikis Kurt BuckmanJason Bateman Nick HendricksCharlie Day Dale ArbusJennifer Aniston Julia HarrisChris Pine Rex
...
...
...
...
...
...
...

Synopsis
Nick, Dale en Kurt hebben er genoeg van om gecommandeerd te worden en besluiten ze voor zichzelf te beginnen. Maar al snel raken ze hun bedrijf kwijt aan een gladde investeerder. De wanhoop nabij, en zonder enige juridische poot om op te staan, bedenken de drie beginnend ondernemers een plan om de zoon van de investeerder te ontvoeren om zo hun bedrijf weer terug te krijgen.

Productie

Direct na de release van Horrible Bosses in 2011, bevestigde regisseur Seth Gordon dat er gekeken werd naar de mogelijkheid van een vervolg. In januari 2012 werd bevestigd dat er een vervolg zou komen, deels geschreven door John Francis Daley en Jonathan Goldstein.

Grote problemen waren er niet bij het plannen van de productie. Enkel in augustus 2013 bleek een deel niet helemaal naar wens, want regisseur Gordon bleek een te volle agenda te hebben en daardoor niet in staat tot het regisseren van de film. Er werd een zoektocht begonnen naar een vervanger en die werd nog geen maand later gevonden in de vorm van Sean Anders. De opnames van de film begonnen diezelfde maand nog.

Eerste reacties

Waar de eerste film in de franchise nog redelijk positief werd ontvangen, lijkt dat heel anders te zijn bij dit vervolg. Op RottenTomatoes zijn pas tien recensies geteld, maar tot daarvan was er slechts één positief. Veruit de meeste recensenten melden dat ze de film vooral een herhaling van zetten vinden, een "slappe poging na te doen wat de eerste film zo leuk maakte."

Box office prestaties

Wat de box office prestaties betreft zijn de verwachtingen voor Horrible Bosses 2 niet hooggespannen. Ondanks de sterrencast zou de komedie het volgens de laatste voorspellingen niet zo goed gaan doen. Dat komt volgens sommige voorspellingen omdat het publiek redelijk weinig interesse laat zien in vervolgfilms op komedies.

Toch wordt voor de Verenigde Staten verwacht dat de film het redelijk zal doen. Voorspeld wordt een openingsweekend van zo'n 30 tot 32 miljoen dollar en een totale opbrengst van zo'n 100 miljoen dollar. In totaal zou de film wereldwijd uitkomen op hooguit 175 tot 200 miljoen dollar.

Kijken we naar de Nederlandse box office prestaties van eerdere films uit de franchise, dan zal Horrible Bosses 2 mogelijk een prima middenmoter worden. De eerste film verdiende 2.154.472 euro aan de Nederlandse box office en de verwachting is dat dit vervolg het net iets minder goed zal doen.

Trivia

De eerste vervolgfilm ooit voor Jennifer Aniston. De tweede film waarin zowel Jamie Foxx en Christoph Waltz te zien zijn. Eerder speelden ze samen in Django Unchained (2012).

•

•

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Heb deel 1 gezien maar kan me er niks meer van herinneren

YOLO

Avatar

Net zoals het 1e deel komt er ook een extended cut van deel 2.

It doesn't hit theaters until November 24, but Horrible Bosses 2 already has an extended cut with a rating. The version that will hit theaters later this month previously received an R-rating for "strong crude sexual content and language throughout" while the extended cut must be much raunchier because it has received an R for "strong crude sexual content and language throughout". Oh man! That sounds so much crazier!


Horrible Bosses 2 - Extended Cut
Rated R For strong crude sexual content and language throughout.
Release Date: TBA 2015


Bron:http://www.ropeofsilicon.com/horrible-bosses-2-extended-cut-rosewater-captive-todays-mpaa-ratings-bulletin/

SeanDeNiro

Avatar

Deel I was dus gisteravond op tv...
Dat was wel een 7 in zijn soort. Deel II klinkt als een 4.

NieuwsFilm

meest populair