Video

Jeff Bridges en Julianne Moore in nieuwe trailer 'Seventh Son'

Het heeft even moeten duren, maar de fantasyfilm komt in februari eindelijk uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 19.11.2014 om 08:00 in Video
Hoewel Seventh Son vier jaar geleden werd aangekondigd en de productie een jaar later van start ging, is de fantasyfilm nog steeds niet uitgekomen. De release komt echter steeds dichterbij, dus onderstaande trailer is de ideale gelegenheid om je hierop voor te bereiden.

Master Gregory (Jeff Bridges) is een Spook, een persoon die tegen de krachten van het duister vecht. Hij heeft de slechte heks Mother Malkin (Julianne Moore) eeuwen geleden vastgezet, maar nu is ze ontsnapt en zoekt ze wraak. Daarbij wil ze het liefst de hele wereld vernietigen en het is aan John Gregory om dat te voorkomen. Hij heeft tot de volgende volle maan om datgene te doen wat normaliter jaren duurt: een nieuwe leerling, Tom Ward (Ben Barnes) opleiden om de duistere krachten van Malkin te verslaan. De hoop van de mens rust in de zevende zoon van een zevende zoon.

Seventh Son van regisseur Sergey Bodrov komt in Nederland uit op 26 februari 2015.


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws