Chris Pratt wordt 'Cowboy Ninja Viking'

Een huurmoordenaar met meerdere persoonlijkheden.

Sinds het zeer succesvolle Guardians of the Galaxy is acteur Chris Pratt een gewild acteur. Nu heeft hij getekend voor een nieuwe film van Universal: Cowboy Ninja Viking en daarin zal hij de hoofdrol van moordenaar Duncan gaan spelen. Cowboy Ninja Viking is bedacht door A.J. Lieberman en Riley Rossmo en een comic-book serie over een geheim project, voor geheim agenten met schizofrenie.

Dat project gaat al snel mis en dan gaan de personen elk hun eigen weg als huurmoordenaars. Duncan is geen echte Cowboy Ninja Viking, maar dat zijn de drie persoonlijkheden die zich in hem bevinden. Andere personages in de film zullen Carl (Staff Sergeant - Apache - Highlander); Steed Malbranque (Hitman - Navy SEAL - Dokken roadie); Lara St Britt (Air Hostess - Joan Of Arc - Amazon); en Grear Fulkirk (Sniper -Chef - Martial Artist) zijn.

Er wordt al sinds 2010 gewerkt aan een verfilming van de comics. Het team achter Zombieland, Paul Wernick en Rhett Reese werken daar al enige tijd aan. Er is op dit moment nog geen regisseur voor het project, maar vermoedelijk zal die snel komen, nu de hoofdrolspeler gevonden is.



NieuwsFilm

meest populair