Mogelijk 'Game of Thrones'-film op komst

Er wordt actief naar de mogelijkheden gekeken.

Game of Thrones is een uitzonderlijk populaire serie van het Amerikaanse televisiekanaal HBO. Geen wonder, want de serie heeft een hoge productiewaarde en het hoge budget spat zo van je schermen af. Acteur Charles Dance, die de rol van Tywin Lannister speelde in de serie onthulde nu dat er actief gekeken wordt naar een film.

”Er wordt over gesproken om uiteindelijk een film te maken, maar ik weet niet over welke verhaallijnen dat zou moeten gaan,” vertelde Dance aan The Daily Beast. ”Er is gewoon zoveel materiaal om in één film te proppen.”

Zelfs bij de serie is het voor showrunners David Benioff en D.B. Weiss al moeilijk om alle verhaallijnen goed te vertellen. Van een aantal personages is daarom zelfs al besloten dat ze niet in het vijfde seizoen voor zullen komen, om zo meer tijd te scheppen voor andere verhaallijnen.

Het maken van een film zou dan een mooie oplossing zijn om fans toch wat tijd te geven met hun favoriete personages. En zo kunnen verhaallijnen extra uitgediept worden, die anders erg weinig aandacht krijgen. Eén van de kritieken die geleverd wordt op de serie is dat sommige verhaallijnen er wel erg karig vanaf komen.

Wellicht kan een film daar dus een beetje verandering in brengen. Wat vinden jullie van HBO’s plannen?

NieuwsFilm

meest populair