TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Woman in Black (2012)

Zaterdag 22 november om 22:05 op RTL5

Arthur Kipps is een jonge advocaat die naar een verre uithoek van het Verenigd Koninkrijk moet reizen om daar de papieren van een overleden cliënt door te werken. Terwijl hij dat in volledige afzondering in haar oude, van de buitenwereld afgesloten landhuis doet, komt hij langzaam achter de tragische geheimen van de cliënte. Daarnaast blijkt ook nog dat het dorpje in de macht is van een geest, een hele boze geest...
Bekijk de afbeelding

Traffic (2000)

Zondag 23 november om 22:00 op FOX

Robert Wakefield is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding. Terwijl haar vader de drugs bestrijdt, is zijn dochter met een aantal vrienden ermee aan het experimenteren. Het duurt niet lang voor ze verslaafd is en in de problemen komt. Net over de grens, in Mexico, staat de integere rechercheur Javier Rodriguez voor de onmogelijke taak zijn vak uit te oefenen wanneer collega's gemakkelijk omkoopbaar blijken te zijn. En dan is er nog huisvrouw Helena die ontdekt dat haar echtgenoot een drughandelaar is.
Bekijk de afbeelding

Red Dawn (2012)

Maandag 24 november om 20:30 op Veronica

Een Amerikaanse stad ontwaakt bij de surrealistisch aanblik van buitenlandse parachutisten die uit de lucht vallen. De Verenigde Staten blijkt binnengevallen te zijn en hun stad het aanvankelijke doelwit. Al snel worden de burgers gevangen genomen en is de stad door vijandelijke troepen bezet. Vastbesloten om terug te vechten zoekt een groep jonge patriotten hun toevlucht in de omliggende bossen, waar ze zich reorganiseren tot een guerrilla groep. Geïnspireerd door hun middelbare school mascotte noemen ze zichzelf de Wolverines, met als doel om elkaar te beschermen, hun stad te bevrijden en hun vrijheid terug te nemen.
Bekijk de afbeelding

Children of Men (2006)

Dinsdag 25 november om 22:45 op RTL7

2027. De hoop op een betere toekomst kwijnt weg. Jaren geleden is de laatste baby geboren. Hoe langer er geen nakomelingen komen, hoe minder er hoop is op betere tijden. De oorzaken voor de wereldwijde onvruchtbaarheid zijn onbekend en de mensheid is verdeeld. De fatalisten en egoïsten die vervallen in geweld en wetteloosheid staan tegenover de idealisten en optimisten die vechten voor eenheid en solidariteit in een afnemende wereldbevolking.
Groot-Brittannië heeft zich met pijn en moeite overeind gehouden in deze veranderende wereld. Een van de gevolgen is een grote toestroom van vluchtelingen uit gebieden waar de samenleving is ingestort.
Voor Theo hoeft het allemaal niet meer zo. Hij was een gedreven wereldburger die het beste met iedereen voor had, tegenwoordig is hij een cynische bureaucraat die vooral bezig is met zichzelf. De enige lol in zijn leven vormt zijn oudere maat Jasper met wie hij goede gesprekken heeft in Jaspers landhuis, schilderachtig gelegen buiten Londen....
Bekijk de afbeelding

The Lake House (2006)

Woensdag 26 november om 20:30 op NET5

Kate (Sandra Bullock) verlaat haar huurhuis, dat gelegen is aan een meer, om in de stad te gaan wonen. Ze laat een briefje achter voor de volgende huurder waarin ze vraagt om haar post door te sturen en meldt dat de vreemde geschilderde pootafdrukken bij de voordeur er al zaten toen zij er kwam wonen. De volgende huurder, Alex (Keanu Reeves), ziet een huis dat erg verwaarloosd is en waar nergens een spoor van pootafdrukken zijn te zien. Als hij tijdens het verven van de steiger een hond ziet die een pootafdruk achterlaat op exact de plaats die Kate beschreef stuurt hij haar een briefje. Hij vraagt zich af hoe zij op de hoogte was van de hond. Kate stuurt een antwoord terug en zo begint een correspondentie via de postbus van het huis aan het meer. Beiden geloven niet dat ze twee jaar uit elkaar wonen. Zo onthullen ze hun geheimen, twijfels en dromen, totdat ze verliefd op elkaar worden. Als ze besluiten elkaar te gaan ontmoeten riskeren ze elkaar voor altijd te verliezen....
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Donderdag 27 november om 20:30 op Veronica

Toen in 1997 het boek Harry Potter and the Philosopher's Stone uitkwam had waarschijnlijk niemand kunnen raden dat de franchise zo groot zou worden als die nu is. Over een paar weken komt de laatste van de acht films gebaseerd op de boekenserie uit, waarmee een decennium aan Harry Potter films ten einde komt. In de epische laatste film escaleert het gevecht tussen de goede en slechte kanten van de tovenaarswereld in een grote oorlog. De prijs van verlies is nog nooit zo groot geweest en Harry Potter is de laatste die Heer Voldemort kan verslaan. Het is nog even wachten op de eerste beoordelingen van de film, maar één ding is zeker: de film wordt episch en zal in drie dimensies te zien zijn.
Bekijk de afbeelding

Total Recall (1990)

Vrijdag 28 november om 23:15 op Eén

Bouwvakker Douglas Quaid ontdekt dat al zijn herinneringen afkomstig zijn van een chip die geïmplanteerd is in zijn hersenen. Hij blijkt een geheim agent te zijn geweest die een bedreiging vormde voor de overheid, waarna men zijn geheugen heeft vervangen door andere herinneringen.


NieuwsFilm

meest populair