De monsters van 'Goosebumps' onthuld op nieuwe foto's!

De film met Jack Black draait vanaf april 2016 in de bioscoop.

We hebben nog even te gaan tot Columbia Pictures de filmversie van Goosebumps uitbrengt in april 2016, maar via een 'Creata a Meme'-wedstrijd zijn wel al veel van de monsters uit de film onthuld! Je kunt ze hieronder in al hun glorie bekijken.

Goosebumps werd geregisseerd door Rob Letterman en de cast bestaat uit acteurs zoals Jack Black, Amy Ryan, Ken Marino, Dylan Minnette, Odeya Rush, Jillian Bell and Ryan Lee.

Goossebumps gaat over de tiener Zach Cooper (Dylan Minette) die verhuist van een grote stad naar een klein dorp en daar een mooi meisje ontmoet genaamd Hannah (Odeya Rush), die naast hem woont. Al snel komt Zach erachter dat Hannah een mysterieuze vader heeft, die R.L. Stine (Jack Black, de schrijver van de beroemde Goosebumps-boeken, blijkt te zijn. Ook blijkt er een reden te zijn waarom Stine zo vreemd is... hij is een gevangene van zijn eigen fantasie - de monsters uit zijn boeken zijn echt, en Stine beschermt zijn lezers door de monsters op te sluiten in hun boeken. Wanneer Zach onopzettelijk de monsters vrijlaat en deze het dorp beginnen te terroriseren, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze weer terug in hun boeken te krijgen.





















NieuwsFilm

meest populair