Eerste teaser trailer 'Star Wars: The Force Awakens'

De eerste beelden van wat een nieuwe trilogie moet worden!

Er waren al geruchten en die blijken nu te kloppen! Disney en Lucasfilm hebben, nog meer dan een jaar van de release van de film verwijderd, de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Star Wars: The Force Awakens. De beelden, die je hieronder kunt zien, vertellen niet bepaald veel over het verhaal van de film, maar zijn een fantastische teaser voor de film. We zien slechts een paar hoofdpersonen (o.a. John Boyega en Daisy Ridley) en krijgen meteen wat van de actie mee.


Over het verhaal van deze zevende film kunnen we nog niet veel vertellen. We weten dat naast de oude bekenden, waaronder Luke Skywalker (Mark Hamill), Leia Organa (Carrie Fisher), Han Solo (Harrison Ford), Chewbacca (Peter Mayhew), C-3PO (Anthony Daniels) en R2-D2 (Kenny Baker) nog een hele reeks nieuwe personages voor zullen komen in het ruimte-epos.

Zij zouden volgens de laatste geruchten de hoofdrollen moeten spelen in de reeds aangekondigde achtste en negende film. Het betreft dan acteurs als Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Adam Driver, John Boyega en Daisy Ridley. Het verhaal gaat verder dat één van hen, het meest genoemd wordt Daisy Ridley, op zoek moet naar Luke Skywalker, die zo machtig is geworden dat hij voor een ballingschap gekozen heeft. Waarom ze hem zou moeten vinden, is natuurlijk ook weer de vraag.

Geruchten genoeg uiteraard over Star Wars: The Force Awakens, wat ongetwijfeld één van de films is waar mensen het meest naar uitkijken volgend jaar. Vanaf 18 december 2015 is de film van regisseur J.J. Abrams in de bioscoop te zien. Rest ons nog de vraag: wat vind jij van bovenstaande beelden?

NieuwsFilm

meest populair