Video

Eerste teaser trailer 'Star Wars: The Force Awakens'

De eerste beelden van wat een nieuwe trilogie moet worden!

door Jim Pedd op 29.11.2014 om 19:49 in Video
Er waren al geruchten en die blijken nu te kloppen! Disney en Lucasfilm hebben, nog meer dan een jaar van de release van de film verwijderd, de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Star Wars: The Force Awakens. De beelden, die je hieronder kunt zien, vertellen niet bepaald veel over het verhaal van de film, maar zijn een fantastische teaser voor de film. We zien slechts een paar hoofdpersonen (o.a. John Boyega en Daisy Ridley) en krijgen meteen wat van de actie mee.

Over het verhaal van deze zevende film kunnen we nog niet veel vertellen. We weten dat naast de oude bekenden, waaronder Luke Skywalker (Mark Hamill), Leia Organa (Carrie Fisher), Han Solo (Harrison Ford), Chewbacca (Peter Mayhew), C-3PO (Anthony Daniels) en R2-D2 (Kenny Baker) nog een hele reeks nieuwe personages voor zullen komen in het ruimte-epos.

Zij zouden volgens de laatste geruchten de hoofdrollen moeten spelen in de reeds aangekondigde achtste en negende film. Het betreft dan acteurs als Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Adam Driver, John Boyega en Daisy Ridley. Het verhaal gaat verder dat één van hen, het meest genoemd wordt Daisy Ridley, op zoek moet naar Luke Skywalker, die zo machtig is geworden dat hij voor een ballingschap gekozen heeft. Waarom ze hem zou moeten vinden, is natuurlijk ook weer de vraag.

Geruchten genoeg uiteraard over Star Wars: The Force Awakens, wat ongetwijfeld één van de films is waar mensen het meest naar uitkijken volgend jaar. Vanaf 18 december 2015 is de film van regisseur J.J. Abrams in de bioscoop te zien. Rest ons nog de vraag: wat vind jij van bovenstaande beelden?

84 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Tof. Aparte lightsaber.

vleermuisman

Avatar

Zo zo zo perfect. Alles is zo perfect. Ik kan niet wachten zeg ik heb er zoveel vertrouwen en zin in! FUCK FUCK FUCK!

Gjoene

Avatar

Geweldige teaser.

Vooral dat stuk dat die stormtroopers klaar staan om aan te vallen. Vloe veel meer aan als een echte militaire eenheid dan het slachtvoer van de oudere SW.

Danny74

Avatar

Als fan van het eerste uur moet ik eerlijk zeggen dat ik nog niet helemaal overtuigd ben..
Het ziet er goed uit maar moest toch wennen aan de nieuwe looks van alles.
De stormtroopers zagen er vertrouwd uit met maar minimale veranderingen zoals de helmen, de backpack die weg is en geen clones meer... 😊
De nieuwe badguy (tenminste daar ga ik van uit) heeft een nieuw design lightsaber wat er wel tof uitziet en meer op een zwaard lijkt.
Maar die R2 unit op die bal is weer zo'n typisch comicrelief figuur waar ik niet echt op zit te wachten.
En de Millenium Falcon is ook aan gesleuteld!
De engine aan de achterkant is anders en er zit een nieuwe satelietschotel bovenop, waarschijnlijk is dit gedaan omdat tijdens de assault op de second deathstar de oude is afgebroken door Lando... 😜
Ze hebben nog een jaar om ons te verbazen maar voorlopig blijf ik gematigd positief (zeker na The Phantom Menace trailer, haha!).


Trouwens geen tot weing lens flares, iets waar JJ toch om bekend staat, jippie!! 😜

benjamin

Avatar

Blijf het toch wat overdreven vinden hoeveel hype hier nu uiteindelijk voor was: oké, ik wil niet dat de hele film nu al weggegeven wordt en aangezien er nog trailers zullen volgen moest het niet meer zijn, maar dat mensen hier harder voor lijken te juichen of bioscoopbezoekjes te plannen dan voor pakweg Edge Of Tomorrow is toch wel van het goede te veel. Zonder het overdreven gedoe een degelijke teaser waar je anderzijds ook weinig wijzer van wordt.

Peebo

Avatar

Hmmm reminds me of star trek... :p

StarWars2015

Avatar

:W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W

Zo moet een teaser trailer zijn! Ik was al gehyped voor de nieuwe film, maar met deze beelden er bij :~ Het authentieke Star Wars gevoel komt perfect naar voren in de Teaser, geluiden, beelden alles perfect!

Roeltje

Avatar

:W Ik ben omvergeblazen! De hele Star Wars sfeer zit er perfect in, alleen echte Star Wars fans kunnen het gevoel beschrijven wat dit bij je oproept! Zo mooi, OMG ik heb nog nooit ZO erg naar een film uitgekeken! Flabbergasted en ontroerd hiero! :W

Mas7

Avatar

Hier hebben we allemaal zo lang op gewacht!!!!

De star wars tune geeft mij weer kippenvel! En goed om de millennium falcon weer in actie te zien!!!

Klasse teaser!!!!

jaime91

Avatar

KIPPENVEL echt waar! Ik ben nog nooit zo happy geweest van een teaser of trailer holy shit man. :E

Die muziek, die millenium falcon, John Boyega die een stormtrooper speelt, de nieuwe X Wings en Droids! ZO VET!!!

Ik vraag me alleen af wie die stem is. Toch Benedict Cumberbatch? En wel jammer dat ze Leia,Luke en Han nog niet laten zien. Maar goed, het waren ook maar 88 seconden. Nu is het wachten op de volledige trailer die volgend jaar gaat verschijnen.

En ik ben ook benieuwd naar de synopsis. Nog maar 1 jaar!!!! :E

Bilbo

Avatar

Vet! Geen gigantische Star Wars-fan, maar dit heeft nu wel mijn aandacht. Fantastisch T+)

Paranoid

Avatar

Holy Shit! Zo lang naar uitgekeken en hier is hij dan. Het ziet er inderdaad anders uit dan wat ik gewend ben, ik vond het een Into Darkness sfeertje hebben.

Ik kan me niet herinneren dat ik zo naar een film heb uitgekeken. :W . Dit is de eerste en ook de laatste trailer die ik zal kijken.

Remco

Avatar

Fuck yeah ! heb er meteen weer zin in 😊. Gewoon het idee dat er weer een nieuwe Star wars film op komst is al genoeg voor mij. Hopelijk doet deze de prequels snel vergeten.

JamesBond

Avatar

Wat een reactie's allemaal... Mooie trailer, maar ik vind hem niet bijster bijzonder...

d3c3pticon0608

Avatar

Wat een gave trailer! Weer 1 voor de must see lijst van 2015 Smiley face!!

YOLO

Avatar

jaime91 "
Ik vraag me alleen af wie die stem is. Toch Benedict Cumberbatch?"
Ik vind het ook als Cumberbatch klinken.

berepoot123

Avatar

Mooie trailer, was er nog iemand geschrokken in het begin?

adofmirosch

Avatar

Whpeeeeweeeeeeehoeeeeeeeeeeeee YEAH YEAH YEAH

benjamin

Avatar

berepoot123 "Mooie trailer, was er nog iemand geschrokken in het begin?"

Ik in ieder geval - vraag me eigenlijk af wat de bedoeling was, want ik denk dat dit juist een 'good guy' is in de film en dat is een aparte introductie.

JamesBond "Wat een reactie's allemaal... Mooie trailer, maar ik vind hem niet bijster bijzonder..."

Hehe, ik was al bang dat ik helemaal de enige was...

schrader

Avatar

Ik vind de muziek in de teaser af en toe niet kloppen, vooral in het begin.. kan aan mij liggen. Maar awesome!!!! Die badguy moet me nog overtuigen maar die lightsaber vind ik echt super vet! Super effectief in de strijd aangezien er toch regelmatig in de films handen afgehakt worden omdat ze die move niet kunnen afweren.

En ik wil hier nog aan toevoegen dat ik denk dat de stormtroopers wat meer uitwerking krijgen. Vooral na het zien van de woestijn scene.

aspers

Avatar

Ja hoor!!! :W :W

Alle elementen, geluiden en sfeer van de oude star wars, maar met een dik sausje van NU! :D

Deze trailer ziet er veel stijlvoller en subtieler uit dan destijds de trailers van de nieuwe generatie Star Wars episode I en II. Daar was het "kijk eens wat wij tegenwoordig kunnen". Dit is zo, zo veel beter!

Dit kan zomaar heel erg Übervet worden.

berepoot123 "Mooie trailer, was er nog iemand geschrokken in het begin?"


Caunt me in!

Merlin

Avatar

Deze "fan-made" vind ik beter ...

Brein8998

Avatar

Het kon een stuk erger. I'm not disappointed. Maar het had beter gekund.

supermutantvirus

Avatar

Wat heerlijk wanneer de held een van Jar-Jar's eitjes is :P

Olrik

Avatar

Niet bepaald een speciale teaser trailer, maar ik ben er wel zenuwachtig door geworden!

jaime91

Avatar

JamesBond "Wat een reactie's allemaal... Mooie trailer, maar ik vind hem niet bijster bijzonder..."

Als ik met een ''gewoon'' oog zou kijken als niet fan zeg maar dan zou ik je gelijk geven. Aangezien ik door die teaser niet wijzer wordt wat het verhaal nou is.

Daarnaast vind ik het ook jammer dat ze Han,Leia, Luke en Chewie nog niet laten zien.

Maar nogmaals, het boeit me eigenlijk geen ene reet haha. Ik ben nou eenmaal fan, en ik blij dat ze in ieder geval geen oude beelden hebben laten zien met een paar nieuwe flitsen maar dat ze alleen maar nieuwe beelden laten zien. Met flink wat actie! Ik blijf erbij, FANTASTISCHE TEASER!!! :W

Aston

Avatar

Ben geen extreme star wars fan maar hier wordt ik toch wel heel warm van. :E

Bring it on! T+)

Glennekeeeee

Avatar

Geen speciale trailer maar ook niet echt slecht
al vond ik de eerste seconden wel echt lachwekend. leek alsof het uit een spoof op star wars kwam.

StarLord

Avatar

Stem van Benedict Cumberbatch ?

Banned

Avatar

Ik ben geen echte star wars fan en wordt hier niet warm van in tegenstelling tot andere.

Yanggie

Avatar

Ik kreeg pas echt de Star Wars vibe bij 1:00. Daarvoor was het meer gewoon een sci-fi movie. En de lightsaber vond ik ook niet bepaald indrukwekkend.
Maar goed, al met al is het slechts een teaser. We wachten rustig af op meer beeldmaterialen en dan de uiteindelijke film.

JamesBond

Avatar

jaime91 "Als ik met een ''gewoon'' oog zou kijken als niet fan zeg maar dan zou ik je gelijk geven. Aangezien ik door die teaser niet wijzer wordt wat het verhaal nou is.

Daarnaast vind ik het ook jammer dat ze Han,Leia, Luke en Chewie nog niet laten zien.

Maar nogmaals, het boeit me eigenlijk geen ene reet haha. Ik ben nou eenmaal fan, en ik blij dat ze in ieder geval geen oude beelden hebben laten zien met een paar nieuwe flitsen maar dat ze alleen maar nieuwe beelden laten zien. Met flink wat actie! Ik blijf erbij, FANTASTISCHE TEASER!!! :W"


Zelfs als groot Star Wars-fan snap ik toch niet waarom iedereen hier zo laaiend over is :P Het zijn gewoon een paar beelden… Dat het geweldig is om wat bewegende beelden te zijn snap ik, maar de reacties hier zijn wel ontzettend overdreven. Ik ben zelf ook erg enthousiast voor de film, maar deze beelden horen niet zoveel invloed te hebben op hoe erg je uitkijkt naar de film omdat je er toch niet wijzer van wordt.

Maar, dat shot van de Millennium Falcon is natuurlijk wél goud! Smiley face

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik hoop dat ze de films eens allemaal chronologisch op tv laten komen...
IK wil ook enthousiast kunnen zijn over deze trailer... maar gaat moeilijk als ik vorige delen nog niet heb gezien...

xarkov

Avatar

benjamin "Edge Of Tomorrow"
+1

xarkov

Avatar

Ben geen super fan. Maar toffe trailer. Go Disney!

Maarja, erger dan episode 1, 2, 3 kan niet. Zodoende is alles tof wat je voorbij ziet komen.

Glennekeeeee

Avatar

xarkov "Ben geen super fan. Maar toffe trailer. Go Disney!

Maarja, erger dan episode 1, 2, 3 kan niet. Zodoende is alles tof wat je voorbij ziet komen."


deel 3 vond ik zeker niet (veel) minder dan de originele trilogie.

Ed Crane

Avatar

Glennekeeeee "geen speciale trailer maar ook niet echt slecht
al vond ik de eerste seconden wel echt lachwekend. leek alsof het uit een spoof op star wars kwam."


Yep, ik ook, en om specifieker te zijn, aan deze scène van Spaceballs:

xarkov

Avatar

Glennekeeeee "deel 3 vond ik zeker niet (veel) minder dan de originele trilogie."


Mja, dat vond ik ook. Totdat ik de redlettermedia reviews had gekeken.

Merlin

Avatar

jaime91 "Daarnaast vind ik het ook jammer dat ze Han, Leia, Luke en Chewie nog niet laten zien"

afbeelding

berepoot123

Avatar

benjamin "Ik in ieder geval - vraag me eigenlijk af wat de bedoeling was, want ik denk dat dit juist een 'good guy' is in de film en dat is een aparte introductie."
Doet me denken aan een aflevering uit the clone wars waarbij een clone tijdens een gevecht uit zijn schip vloog in de woestijn en zijn eigen leven ging leiden weg van de oorlog. Maar dat zal niet zijn want dit was geen clone (of ze moeten gemuteerd zijn).

M0vieFreak

Avatar

Ziet er heel goed uit! Ik heb er zin in!

MovieWanker

Avatar

Stormtroopers, Tie-fighters en de Falcon! Wat wil een mens nog meer? Gvd zó hoort een Star Wars fim te zijn George Lucas en niet die bagger van de prequels!

Decepticon

Avatar

berepoot123 "Mooie trailer, was er nog iemand geschrokken in het begin?"
Jep, ik schrok ook, is volgens mij een beetje als gag bedoeld.

Ik heb nul komma nul met Star Wars, vind het maar niks, maar Abrams vind ik zo'n gruwelijke klasse filmmaker. Hij heeft mij met STar Trek ook weten te strikken, met de de 1e official trailer al.
Mijn aandacht is nu ook zeker weten gewekt! Het ziet er fantastisch uit!

Deze film heeft geen 1e teaser met verhaal nodig, de naam Star Wars is groot genoeg is om deze 1e teaser voor een film als dit, te laten promoten. Daar is een teaser btw ook niet voor.

Ik vind het een beetje jammer (voor mij als geen fan zijnde), dat het in de bestaande franchise valt.
Ik had liever gezien dat dit een reboot was, net zoals Star Trek, dan had het nog meer mijn interesse.
IK ga dit zeker in de gaten houden en wie weet ga ik hem in de bios kijken. Die bootleg trailer die gisteren geplaatst werd bij off-topic liet al veel acie zien met lightsabers, dat zag er ook verdraaid goed uit.

berepoot123

Avatar

Decepticon "Ik vind het een beetje jammer (voor mij als geen fan zijnde), dat het in de bestaande franchise valt.
Ik had liever gezien dat dit een reboot was, net zoals Star Trek, dan had het nog meer mijn interesse."
Ik denk als ze star wars gaan rebooten er wel wat meer ophef zal ontstaan dan bij star trek. Van star wars blijven ze af, dit zijn klassiekers. Je kan dit verhaal uitbreiden maar niet opnieuw vertellen.

Merlin

Avatar

Decepticon "Jep, ik schrok ook, is volgens mij een beetje als gag bedoeld.

Ik had liever gezien dat dit een reboot was, net zoals Star Trek, dan had het nog meer mijn interesse."
Onwillekeurig moest ik even aan de "Zwarte Piet"-discussie denken (^^,)

Een reboot? Laster!

benjamin

Avatar

Decepticon "Die bootleg trailer die gisteren geplaatst werd bij off-topic liet al veel acie zien met lightsabers, dat zag er ook verdraaid goed uit."

Bedoel je nu gewoon die fanmade trailer?

AlPac

Avatar

Ziet er wel vet uit! Ondanks ik geen star wars fan ben.

horizon

Avatar

Het is juist uiterst positief dat dit geen reboot is! En vooral niet duister is. Dark Side is al genoeg. Smiley face

Trailer pakte natuurlijk toen de Millenium Falcon in beeld kwam.

Pete_027

Avatar

Merlin "Onwillekeurig moest ik even aan de "Zwarte Piet"-discussie denken (^^,)
"


Het is maar goed dat er een negert in zit anders klaagt Quinsy straks ook Disney nog aan voor racisme:P

Teaser ziet er verder wel goed uit. Krijgt niet echt het 'WOW' gevoel. Ik wil eerst een volledige trailer zien met Luke, Han en Leia in beeld.

benjamin

Avatar

Zeer pijnlijk dat er alweer commentaren lijken op te duiken van mensen die problemen lijken te hebben met de huidskleur van John Boyega.

Decepticon

Avatar

benjamin "Bedoel je nu gewoon die fanmade trailer?"
Ik bedoelde die 2e trailer die Basdewit plaatste, die leek in een bioscoop opgenomen.
Die blijkbaar tekst van Star Trek Into Darkness had, wel opvallend dat die nu ineens verwijderd is. Leek me ook vrij echt, mensen die echt uit hun dak gingen.

Decepticon

Avatar

berepoot123 "Ik denk als ze star wars gaan rebooten er wel wat meer ophef zal ontstaan dan bij star trek. Van star wars blijven ze af, dit zijn klassiekers. Je kan dit verhaal uitbreiden maar niet opnieuw vertellen."
Waarom niet?? Onzin, alles kan opnieuw verteld worden en als er iemand is die dat kan is het Abrams wel, dat heeft hij wel met Star Trek bewezen.

DeMuizenkoning

Avatar

benjamin "Zeer pijnlijk dat er alweer commentaren lijken op te duiken van mensen die problemen lijken te hebben met de huidskleur van John Boyega."


Ik denk (en hoop) dat Pete_027 het gewoon eerder had over al die problemen die er de laatste tijd waren rond Sinterklaas, hoeft niet meteen racistisch te zijn (al geef ik toe dat er misschien beter iets had moeten staan dan 'neger', ook al vinden sommige het geen racistisch woord) Ieder geval terug op de trailer; geen WOW gevoel zoals velen maar toch erg mooie teaser! :Y

benjamin

Avatar

DeMuizenkoning "Ik denk (en hoop) dat Pete_027 het gewoon eerder had over al die problemen die er de laatste tijd waren rond Sinterklaas, hoeft niet meteen racistisch te zijn (al geef ik toe dat er misschien beter iets had moeten staan dan 'neger', ook al vinden sommige het geen racistisch woord)"

Ik denk ook dat hij het daarover heeft, maar het was meer als een andere vaststelling bedoeld want er zijn daarnaast wel mensen die problemen lijken te hebben met een zwarte hoofdrolspeler.

YOLO

Avatar

Decepticon "Waarom niet?? Onzin, alles kan opnieuw verteld worden en als er iemand is die dat kan is het Abrams wel, dat heeft hij wel met Star Trek bewezen."
Geef eens een goede reden waarom Star Wars een reboot zou moeten krijgen? Zou je dan ook The Godfather, Indiana Jones, Citizen Kane, Casablanca, 2001: A Space Odyssey willen rebooten? Misschien dat je niet doorhad, maar Star Wars behoort echt tot de film klassiekers. Star Wars heeft aardig wat losgeschud in de filmwereld. Vooral bij vele filmmakers o.a. Abrams, Nolan en Jackson.

Waarom wel een Star Trek reboot.
Star Trek lag op zijn gat. Star Trek Nemesis was een flop en enorm gehaat door TNG fans. Star Trek Enterprise werd na de 4e seizoen gecanceld.
M.a.w. Paramount had echter geen keus, willen hun franchise nog levend houden. Teruggaan naar de Kirk periode was dan helemaal niet zo slecht idee. Wel met risico, maar een nieuwe TNG film zat er niet in. Ook geen DS9 film en helemaal geen Voyager film.

Ondanks dat de prequels niet zo goed zijn ontvangen, werd het merk Star Wars niet onderuit gehaald. Controlfreak Lucas heeft gelukkig eieren voor zijn geld gekozen en zijn Star Wars los kunnen laten. Nu kunnen (jonge) filmmakers aan de slag met Star Wars. Het Star Wars universum is groot genoeg voor meerdere nieuwe films, ipv alles opnieuw te vertellen.

Muufley

Avatar

Decepticon "Waarom niet?? Onzin, alles kan opnieuw verteld worden en als er iemand is die dat kan is het Abrams wel, dat heeft hij wel met Star Trek bewezen."


Dus je wil liever niet iets nieuw maar eerder hetzelfde in een andere vorm?
Vind dit behoorlijk idioot klinken. Waarom zou Star Wars uberhaupt opnieuw moeten verteld worden? Ipv van een groot en fantasierijk universum met heel veel potentie en grote fanbase uit te breiden kom jij hier even vertellen dat ze eerder de hele meuk gewoon opnieuw moeten maken met een reboot.
Enig zichzelf respecterende Star Wars fan zou jou verketteren.
Btw, dat over Star Trek is enkel jouw mening, Abrahms is niet meteen de meest geliefde persoon bij Trekkies.

YOLO

Avatar

Muufley "Waarom zou Star Wars uberhaupt opnieuw moeten verteld worden?"
Om deze vraag nog wat extra kracht te geven.

De documentaire Star Wars The Legacy Revealed laat zien waarom men niet eens waagt een reboot te gaan maken.

benjamin

Avatar

Muufley "Btw, dat over Star Trek is enkel jouw mening, Abrahms is niet meteen de meest geliefde persoon bij Trekkies."

Dat is ook fel overdreven: Abrams is niet de meest geliefde persoon bij een kleine groep die luid roept en niet kan leven met het feit dat dingen wat evolueren - het equivalent van mensen die bij elke verfilming commentaar hebben als een komma uit het bronmateriaal niet is overgenomen. Maar dat betekent niet dat er niet veel fans van Star Trek wel perfect van de films van Abrams weten te genieten. Hetzelfde zal wellicht trouwens hier ook gebeuren: paar zelfverklaarde superfans met commentaar over hoe het niet hetzelfde is en (hopelijk) veel andere oude en nieuwe fans die genieten van de film.

Merlin

Avatar

Pete_027 "Het is maar goed dat er een negert in zit anders klaagt Quinsy straks ook Disney nog aan voor racisme:P"
Wellicht dat hij dan meer t-shirts verkoopt en zo in zijn eigen levensonderhoud kan voorzien (^^,)

Vreemd dat je, als je "moeite hebt" met een zwarte hoofdrolspeler in Star Wars, meteen het stempel racist krijgt. Het zegt iets over deze tijd, vol politieke correctheid. Lando Calrissian was geen hoofdrolspeler in de originele trilogie, en Chance Calrissian (Lando's zoon) al evenmin in de boeken.

Ik reken Denzel Washington tot mijn favoriete acteurs, dus stop racisme-aantijgingen maar in je "black hole".

benjamin

Avatar

Merlin "Vreemd dat je, als je "moeite hebt" met een zwarte hoofdrolspeler in Star Wars, meteen het stempel racist krijgt. "
Wat is daar vreemd aan, mij lijkt dat een vrij logisch stempel voor wie enkel over de huidskleur en niet over pakweg acteertalent van de persoon in kwestie kan praten.

Merlin

Avatar

benjamin "Wat is daar vreemd aan, mij lijkt dat een vrij logisch stempel voor wie enkel over de huidskleur en niet over pakweg acteertalent van de persoon in kwestie kan praten."
Hij maak op mij geen indruk als acteertalent, eerder als een idioot in stormtrooper uniform. Je stempelt maar.

StarWars2015

Avatar

Merlin "Hij maak op mij geen indruk als acteertalent, eerder als een idioot in stormtrooper uniform. Je stempelt maar."
:O
Mensen die iemand beoordelen op basis van een teaser neem ik niet eens serieus. Voor je een oordeel over zijn acteertalent geeft, ga je eerst maar eens Attack the Block kijken.
:B

Voor alle "racisten/haters" van John Boyega, heeft hij het volgende gepost op instagram: http://instagram.com/p/v_74BumSQS/
En gelijk heeft hij, schijt aan de mensen die kritiek hebben en wen er maar aan, daarnaast zijn er véél meer mensen die hem wel graag zien.

benjamin

Avatar

Ik sluit mij volledig aan bij de vorige spreker.

En ondertussen hebben we ook een trailer van de George Lucas' Special Edition

DeMuizenkoning

Avatar

Merlin "Hij maak op mij geen indruk als acteertalent, eerder als een idioot in stormtrooper uniform. Je stempelt maar."


Gelukkig kom jij nu wel heel slim en verstandig over.. Btw, StarWars2015 +1

Merlin

Avatar

DeMuizenkoning "+1"
Makkelijk scoren met het insinueren van racisme.

Ik ben niet onder de indruk van deze zwarte acteur, wiens acteerprestaties zich beperken tot het boos kijken in kinderfilms.

benjamin

Avatar

Merlin "Ik ben niet onder de indruk van deze zwarte acteur, wiens acteerprestaties zich beperken tot het boos kijken in kinderfilms."
Films die een R-Rating hebben zijn normaal geen kinderfilms, enige toelichting waarom jij daar anders over voelt.

Merlin

Avatar

benjamin "Enige toelichting waarom jij daar anders over denkt?"
Pubers gelijken kinderen.

benjamin

Avatar

Merlin "Pubers gelijken kinderen."
En geldt dat dan voor elke R-Rated film of zijn er nog uitzonderingen? Hoe bepalen we welke R-Rated film een kinderfilm is en welke niet met andere woorden?

StarWars2015

Avatar

Merlin "Makkelijk scoren met het insinueren van racisme.

Ik ben niet onder de indruk van deze zwarte acteur, wiens acteerprestaties zich beperken tot het boos kijken in kinderfilms."

In mijn post haal ik "racisme" alleen aan met betrekking tot wat John Boyega zelf op Instagram heeft gezet, er zijn daadwerkelijk genoeg mensen die zich daar schuldig aan hebben gemaakt. Uit jou posts haal ik alleen dat je niks aan John Boyega vind (maar waar je dat op baseert is nergens te lezen) , dus dan val je onder "hater" in mijn post. Maar die mening mag je zeker hebben, je moet alleen niet reageren als of hetgeen wat jij zegt als waarheid geldt.

Maar waarom je steeds aan hem refereert als zwarte acteur snap ik niet, als of er een verschil is tussen een zwarte acteur en een acteur.

Spider-fan

Avatar

Het is maar een teaser en die horen nooit veel weg te geven, dus tot er een uitgebreidere trailer is, is het moeilijk er iets over te zeggen. Het ziet er allemaal wat simpel uit voor een rijke visuele wereld als SW, maar dat kan komen omdat het nog maar de teaser is.

De eerste Trek film was erg goed, maar de tweede was me wat te 'lollig', er zit humor in zowel Trek als Wars, maar die is wat subtieler dan in ST 2 - waar de openingsscène gelijk al helemaal op lolligheid gespeeld wordt.
Ook Abrams' filmstijl is enorm energiek met allemaal snelle en cartooneske bewegingen en dat zie je hier weer. Ik hoop dus niet op een herhaling van ST 2, maar meer zoiets als 1.

Abrams heeft wel het voordeel van de slecht ontvangen prequels, wat het publiek een stuk milder zal laten oordelen dan wanneer hij direct de originele trilogie had moeten opvolgen.

Serafijn

Avatar

Spider-fan "
Abrams heeft wel het voordeel van de slecht ontvangen prequels, wat het publiek een stuk milder zal laten oordelen dan wanneer hij direct de originele trilogie had moeten opvolgen."
Ik heb die prequels dit weekend nog eens gekeken. laatste keer dat ik die zag was echt in de bios zelf. Maar mijn god wat een bagger, vooral die eerste. Zoveel kinderachtiger dan episode 3-4-5. En dan bedoel ik niet alleen de irritante Jar Jar. Daarnaast: Super slecht acteerdwerk van Hayden, en zelfs van Ewan heb ik beter gezien.

Nee. Ik vond t niks. En dat terwijl 4-5-6 na herkijken nog steeds leuk zijn. Ik hoop dat JJ dit recht gaat zetten.

Ed Crane

Avatar

Tja, dat krijg je als je alles aan George Lucas overlaat... De special edition van de drie oorspromkelijle films gaven ond eigenlijk al een hint voor wat komen ging

Serafijn

Avatar

Ed Crane "Tja, dat krijg je als je alles aan George Lucas overlaat... De special edition van de drie oorspromkelijle films gaven ond eigenlijk al een hint voor wat komen ging"
In mijn hoofd waren ze al niet geweldig. Maar t was zo lang geleden en na het uitkomen van de teaser had ik wel eens zin ze dit weekend nog eens te kijken. Pfff. Ze waren nog slechter dan ik me herinnerde.

Nee. Doe me dan 4-5-6 maar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair