'Gooische Vrouwen 2' nu al succesvol

De kaartjes voor de première gaan als warme broodjes over de toonbank.

Hoewel de film pas op 4 december uitkomt, lijkt Gooische Vrouwen 2 nu al een succes te zijn. Het vervolg op de succesvolle komedie uit 2011 gaat aanstaande woensdag in première en de kaartjes hiervoor gaan als warme broodjes over de toonbank. Na een matig bioscoopjaar, mede dankzij de warme zomer en het WK voetbal, lijkt Gooische Vrouwen 2 op de valreep redding te brengen.

Als Claire (Tjitske Reidinga) totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl (Linda de Mol) stort in als ze ontdekt dat Martin (Peter Paul Muller) haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk (Susan Visser), ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie (en aan een ongezond eetpatroon). Roelien (Lies Visschedijk) gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert (Leopold Witte), maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Naast de reguliere castleden spelen zangers Nick Schilder en Simon Keizer, beter bekend als Nick en Simon, ook een rolletje in de film. Ze verzorgden hiervoor wel al de titelsongs voor films als De Scheepsjongens van Bontekoe en Pak van Mijn Hart, maar maken met Gooische Vrouwen 2 hun speelfilmdebuut als acteurs.

Gooische Vrouwen 2 draait vanaf 4 december in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair