Dwayne Johnson: "'San Andreas' wordt allesverwoestend"

Inclusief vier nieuwe foto's van de grootse rampenfilm.

USA Today sprak onlangs met regisseur Brad Peyton en acteur Dwayne Johnson over de rampenfilm San Andreas en plaatste ook vier nieuwe (set)foto's. Regisseur Peyton zegt dat "de film laat zien wat de verwoestende gevolgen zijn van de grootste aardbeving die we ooit hebben gemeten, in een overbevolkt gebied."

"Het gaat allemaal neer. De schade, verwoesting, levens gaan verloren," aldus Johnson over de impact van wat we gaan zien. "Alles wat je kent van de Westkust overleeft de dag niet." Johnson geeft ook enige kennis mee: "Het meest schokkende dat ik tijdens het onderzoek voor de film ontdekte, was dat we ongeveer 100 jaar over tijd zijn wat betreft een enorme aardbeving. Dat is een behoorlijk enge gedachte. We hebben nu aardbevingspakketten thuis. En als je de omvang van zo'n beving realiseert, dan mag je blij zijn met de dagen die je hebt. Het doet je inzien dat Moeder Natuur de meest harde moeder is die bestaat."

San Andreas speelt zich grotendeels af na de allesvernietigende aardbeving San Andreas, die huis heeft gehouden in Californië. Een helikopterpiloot doet er alles aan om zijn gestrande dochter te redden. De film herbergt ook rollen van Carla Gugino, Alexandra Daddario en Art Parkinson. Vanaf 4 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.









NieuwsFilm

meest populair