Nieuwe teaser 'Iron Sky 2': Zombie-Jezus grijpt machinegeweren

Niets lijkt nog heilig...

Enkele weken geleden zagen we Adolf Hitler nog op de rug van een T-Rex en nu krijgen we van het brein achter het vervolg op Iron Sky (2012) een zombie-Jezus voorgeschoteld die zichzelf van het kruis weet te rukken en vervolgens naar de wapens grijpt... Niets lijkt nog heilig.

De teasers voor Iron Sky: The Coming Race worden uitgegeven omdat Timo Vuorensola en zijn crew nog steeds bezig zijn met het bij bij elkaar sprokkelen van een half miljoen dollar. Hiermee kunnen ze de pre-productie starten die moeten leiden tot een film met een kostenpost van zo'n $15 miljoen.


In het tweede deel woont een laatste groep mensen op de maan, aangezien de aarde twintig jaar eerder is vernietigd door een nucleaire apocalyps. Ook op de maan lijkt de mensheid verloren te gaan, tenzij een klein groepje een soort mythologische heilige graal weet te vinden op aarde. Ze moeten het op de thuisplaneet nog wel even opnemen tegen reptiel-achtige mensen en een leger van dinosauriërs. En nu mogelijk ook tegen Jezus die veranderd is in een schietgrage zombie.

NieuwsFilm

meest populair