Video

Eerste trailer 'The Gunman' met Sean Penn en Javier Bardem

Brute thriller van de regisseur van Taken (2008).

door Bram de Groot op 12.12.2014 om 17:29 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de film The Gunman van regisseur Pierre Morel, bekend van onder meer Taken (2008). In de thriller zijn rollen weggelegd voor Sean Penn, Javier Bardem, Idris Elba en Ray Winstone.

Penn speelt de huurmoordenaar Martin Terrier, een personage uit het boek 'The Prone Gunman' van schrijver Jean-Patrick Manchette. Terrier wil stoppen om met zijn jeugdliefde te trouwen. Als hij teruggaat naar zijn thuishaven wordt hij tegengehouden door de "Organization" die hem niet wil laten gaan. Hij wordt gedwongen om nogmaals de wapens te grijpen.

The Gunman gaat op 12 maart in première in de Nederlandse bioscoop.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Klinkt als een redelijk verhaal, en ook al werkt de trailer voor mij niet, met zo'n topcast (ook al zetten beide heren helaas niet altijd geweldige prestaties neer, maar) misschien toch net nog een bezoekje aan de cinema waard

Klapper

Avatar

Dit lijkt me niet echt een film voor sean penn, die is meer van de drama films dacht ik.
Maar het ziet er wel tof uit, leuk om hem in een actierol te zien.

Merlin

Avatar

Ziet er goed uit!

M0vieFreak

Avatar

Trailer ziet er goed uit.

jaime91

Avatar

Ik vind het ook verrassend Penn in zo'n badass actierol te zien maar het ziet ernaar uit dat hij dat ook prima kan. Hij gaat een keer de Liam Neeson kant op, en als hij dat goed doet mag hij dat van mij best vaker doen.

Vette trailer.

Baron Von Marlon

Avatar

Sean Penn is naar mijn mening het best in comedies.

Pete_027

Avatar

Taken, maar dan met Sean Penn i.p.v. Liam Neeson in de hoofdrol.

MovieWanker

Avatar

Hmm, lijkt me niet verkeerd zo op het eerste gezicht. Hou wel van dit genre en het lijkt me ook wel eens leuk om Penn in een actierol te zien. Hij heeft in ieder geval wel een goed doorleefde kop en uitstraling voor deze rol!

Frietgezicht

Avatar

Ik ben nieuwsgierig door de goede acteurs want die zullen vast niet gaan voor een simpel actie-filmpje(hoewel Penn ook in Gangster Squad zat)

NieuwsFilm

meest populair