Celebrity

Stephen Collins heeft spijt van misbruik drie meisjes

Begin oktober gaf de acteur het misbruik toe tijdens een therapiesessie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Ciara Voets op 18.12.2014 om 10:23 in Celebrity
Stephen Collins (The First Wives Club, Because I Said So) heeft toegegeven dat hij in het verleden drie minderjarige meisjes seksueel heeft misbruikt. "Veertig jaar geleden heb ik iets verschrikkelijks gedaan, waar ik nog steeds spijt van heb."

Begin oktober verscheen een opname van de acteur tijdens een therapiesessie, waar hij het misbruik al toegaf, maar daarna liet Stephen Collins zich er niet meer over uit.

"Ik heb altijd gewerkt om het recht te zetten. Nu heb ik besloten het openlijk te hebben over deze situatie, omdat er twee maanden geleden een opname online is verschenen. Die opname is gemaakt zonder mijn kennis, of die van mijn therapeut."

De 67-jarige Stephen zegt te willen dat mensen de waarheid kennen. "De publicatie van die opnames heeft ervoor gezorgd dat mensen zijn gaan speculeren en daardoor zijn er verhalen ontstaan die gewoon echt niet kloppen."

Stephen Collins heeft de vrouwen bewust nooit direct zijn excuses aangeboden. "Ik heb begrepen dat dit ervoor kan zorgen dat ik oude wonden open haal, dat het alleen maar erger voor ze zou worden."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xarkov

Avatar

Who?

Tja, hij zal eens anders beweren.

Frietgezicht

Avatar

Ken deze hele vent niet en raar dat je bij een therapeut tegenwoordig ook opgenomen wordt en dat uitgezonden wordt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair