Algemeen

Jon Favreau deelt setfoto Disney's 'The Jungle Book'

Op de foto zien we acteurtje Neel Sethi als Mowgli.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 14:50 in Algemeen
Jon Favreau heeft via zijn Instagram-acoount een nieuwe foto gedeeld van Disney's live-action versie van The Jungle Book. Je kunt de foto, waarop we nieuwkomer Neel Sethi als Mowgli zien, hieronder bekijken. Naast Sethi zijn er ook rollen in de film weggelegd voor Bill Murray als Baloo Ben Kingsley als Bagheera, Lupita Nyong'o als Raksha, Christopher Walken als King Louie, Idris Elba als Shere Khan en Scarlett Johansson als Kaa.

Het script van The Jungle Book werd geschreven door Justin Marks. De avonturenfilm zal vanaf oktober 2015 in zowel 2D als 3D in de bioscopen draaien.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Het is een tijdje geleden dat ik de tekenfilm heb gezien maar wie zijn eigenlijk Raksha en Kaa.
Kaa is de slang niet?

Steve-O

Avatar

Ja Kaa is de slang, geweldig personage!In Serkis' film spelen de acteurs ook echt de dieren dmv mo-cap, technisch gezien klinkt dat dus interessanter dan dit. Al hebben ze beide wel erg goede acteurs!

nieuwslaatste nieuws

meest populair