Stijlvolle affiches 'Inherent Vice'

De nieuwe Paul Thomas Anderson draait vanaf begin februari in de Nederlandse bioscoop.

Afgelopen weekend plaatsten we al drie van onderstaande fraaie affiches in het wekelijkse héél véél nieuwe posters-bericht. Aangezien er weer een nieuwe is verschenen, geven we de reeks hieronder nog even wat meer aandacht. Het betreffen posters voor de film Inherent Vice van The Master-regisseur Paul Thomas Anderson.

Hieronder zie je de posters van de personages Sauncho Smilax, Esq (Benicio Del Toro), Deputy D.A. Penny Kimball (Reese Witherspoon) en Lt. Det. Christian F. "Bigfoot" Bjornsen (Josh Brolin). Op het laatste affiche staat Larry "Doc" Sportello (Joaquin Phoenix) centraal. Vanaf 5 februari moet Inherent Vice te zien zijn op het Nederlandse doek.

Klik voor een vergroting

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Inherent Vice, ook met rollen van Jena Malone, Owen Wilson, Eric Roberts en Michael K. Williams, gaat over een wietverslaafde privédetective die in het Los Angeles van de jaren zestig in de problemen raakt. Op een dag staat zijn ex voor de deur en ze vertelt hem over een kidnapscenario waarbij haar nieuwe, rijke geliefde betrokken is. De hoofdpersoon stort zich in de zaak en ontdekt een bizar web van motieven en passies bij tal van betrokkenen waaronder surfers, oplichters, muzikanten, drugsgebruikers, een moordlustige schuldeiser, een undercover saxofonist, een ex-gevangene met een hakenkruis tatoeage en tot slot een mysterieuze entiteit die bekend staat als de Golden Fang.



NieuwsFilm

meest populair