Algemeen

"Tweede 'Beetlejuice' dichterbij dan ooit"

Regisseur Tim Burton zegt dat er al een script is en het is geen vervolg.

door Bram de Groot op 25.12.2014 om 08:00 in Algemeen
Eerder deze maand sprak regisseur Tim Burton met Comingsoon over de status van de opvolger op de film Beetlejuice, die hij in 1988 lanceerde. De filmmaker laat nu tegenover Yahoo Movies! en IGN weten dat er al een script is en dat de film dichterbij dan ooit is.

Tegenover Yahoo Movies zei Burton: “Er is nu een script waarvan ik denk dat het zou kunnen werken en ik ben er enthousiast over. Ik zou het geen vervolg noemen, maar er zullen personages in zitten uit de eerste film. Het is nog te vroeg om te zeggen dat de film gaat gebeuren, maar ik heb hem in gedachte en het is iets dat ik graag zou willen doen."

En tegenover IGN zegt hij iets van hetzelfde: Er is een script en ik zou graag weer met Keaton willen samenwerken. Ik denk dat de kans groter is dan eerder. Ik mis dat personage. Er zit iets emotioneels en briljants in hem. De film is dichterbij dan ooit."

In Beetlejuice is de hoofdrol voor acteur Michael Keaton. Al jaren wordt er gesproken over een vervolg.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Jammer dat Dark Shadows net niet iets beter was. Die had zoveel potentie en zulke leuke acteurs. Vooral Eva Green vind ik haar leukste rol ooit hebben. Maar ik denk niet dat er meer komen nu.

Spider-fan

Avatar

Dark Shadows heeft met 80 miljoen $ opbrengst op 150 miljoen veel te weinig opgebracht. In principe kan er prima een vervolg op komen, want het is een tv-serie (al is het een parodie erop) en je kunt de film als een soort eerste seizoen zien. Erg jammer.

NieuwsFilm

meest populair