MovieMaster gaat van start!


Geachte bezoekers, we blijven bezig om de filmliefhebbers in Nederland te vermaken: vanaf vandaag gaat MovieMaster van start! Bij MovieMaster krijg je toegang tot de enige echte filmbeurs van Nederland, en met een startkapitaal van 100 miljoen euro kun je investeren in vele actuele films die momenteel in de bioscopen draaien. Hoe meer bezoekers een film trekt, hoe meer geld je krijgt uitgekeerd!

Handel
De waarde van de films wordt, naast de startwaarde die elke film heeft, mede bepaald door het koop- en verkoopgedrag van de andere deelnemers aan het spel. Als veel mensen een bepaalde film kopen zal de waarde stijgen en als veel mensen die film verkopen zal de waarde zakken.

Rondes
MovieMaster wordt gespeeld in rondes van een week, die lopen van donderdag tot donderdag. Bij het begin van een nieuwe filmweek wordt de handel stilgelegd en worden de bezoekersaantallen van films verrekend, waarna de dividenten per film uitgekeerd worden. De filmpremières van de nieuwe week worden toegevoegd en een nieuwe spelweek gaat van start.

Quiz
Om extra punten te verdienen kun je, naast het handelen, ook andere spelers uitdagen in een 1-tegen-1 filmquiz. Door middel van je filmkennis kun je op deze manier proberen om nog hoger te eindigen in de klassementen.

Prijzen
Degenen die na 4 weekrondes de eerste drie plekken van het algemeen klassement innemen krijgen elk een DVD-speler thuisgestuurd!


Ga dus naar MovieMaster.nl, en wie weet wordt jij de enige echte MovieMaster! Have fun!


MovieMaster is een samenwerking tussen FilmTotaal en Factor 5.

NieuwsFilm

meest populair