Clint Eastwood weer vrijgezel

Afgelopen maandag zette hij een punt achter zijn tweede huwelijk op 84-jarige leeftijd.

Entertainment News heeft laten weten dat de befaamde acteur en regisseur Clint Eastwood (Dirty Harry, Gran Torino) officieel gescheiden is van zijn vrouw Dina. Het koppel was al sinds 2012 niet meer samen, maar ze ervoeren nog complicaties met het ondertekenen van papieren. Zo wilde Eastwood niet dat zijn ex-vrouw volledige voogdijschap over hun 16-jarige dochter kreeg, en vond Dina zelf dat ze recht had op alimentatie.

Het is te merken dat ze lang kibbelden, want hun nakomeling is inmiddels 18 jaar oud, waardoor hun eerste vraagstuk niet meer van toepassing is. Wat betreft de alimentatie en het verdelen van hun goederen zijn ze ook tot een overeenkomst gekomen. De Rookie-acteur (die nooit een woord over zijn privéleven uit) en Dina waren 17 jaar lang bij elkaar. Zij trouwden in 1996 en kregen in datzelfde jaar dochter Morgan Eastwood.

Naast zijn romance met Dina heeft de 84-jaar oude Eastwood nog een aantal andere relaties achter de rug. Zo trouwde hij in 1953 met Maggie Johnson, met wie hij twee kinderen kreeg. Hun huwelijk hield 31 jaar lang stand. Daarnaast heeft Eastwood nog eens vier kinderen vanuit drie verschillende relaties.



NieuwsFilm

meest populair