Jennifer Lawrence bezoekt kinderziekenhuis

De 'Hunger Games'-ster besloot haar kerstavond op een andere manier in te vullen.

De patiënten in het Kosair kinderziekenhuis werden afgelopen kerstavond door actrice Jennifer Lawrence bezocht. Het ziekenhuis, welke in de Amerikaanse staat Kentucky ligt, bevindt zich in Lawrences woonplaats Louisville. Het verhaal kwam naar buiten toen iemand op Reddit het volgende schreef: "Ik werk in een ziekenhuis op de kinderafdeling van de intensieve zorg. Deze staat in Jennifers woonstad en ze kwam de kinderen en het personeel bezoeken. Ze deelde gesigneerde posters in overvloed uit."

De 24-jarige Lawrence verbleef gedurende de Kerstdagen bij haar ouders thuis en besloot onaangekondigd bij het ziekenhuis langs te gaan. Zij vertelde een paar jaren geleden in een interview dat zij goed met kinderen om kan gaan. Haar ouders hadden namelijk de leiding over een zomerkamp en de Hunger Games-ster hielp daarbij als de assistente van een zuster. Ze gaf destijds melig aan: "Het is daarom onmogelijk om mij aan het schikken te krijgen en of misselijk te maken."

Ze maakte dezelfde goedhartige reis een jaar geleden. Gedurende haar visitatie werden er uiteraard enkele kiekjes genomen. De foto's kan je hieronder zien.















NieuwsFilm

meest populair