Clip 'The Interview': Eminem is homoseksueel

De veelbesproken komedie trekt miljoenen binnen op internet.

Afgelopen week ging de komedie The Interview in première in circa driehonderd Noord-Amerikaanse bioscopen. Ondanks dat de film van regieduo Seth Rogen en Evan Goldberg behoorlijk in het nieuws was, was de opbrengst nog niet heel overdonderend. Er werd namelijk 'slechts' $2,8 miljoen genoteerd. Dit kan komen door de mogelijk beperkt aantal stoelen in de bioscoopzalen, de geuite dreigementen en/of doordat mensen de film online hebben bekeken.

Via onder meer iTunes, Google Play en YouTube is de $44 miljoen kostende komedie ondertussen te bekijken. Via de digitale kanalen noteerde The Interview een fraaie $15,0 miljoen aan omzet. Mogelijk verschijnt de film binnenkort ook op Netflix. Het is nog onbekend of er alsnog een grote bioscooprelease komt.

Overigens is de film ook een hit bij illegale downloaders. Binnen twee dagen werd de film met James Franco en Seth Rogen al 1,5 miljoen keer illegaal van het net geplukt.

Hieronder een clip uit de openingsscène van de film. Rapper Eminem maakt tijdens een talkshow bekend dat hij homoseksueel is. Deze beelden geven waarschijnlijk gelijk aan dat het niveau niet of nauwelijks afwijkt van eerdere komedies met Rogen.



NieuwsFilm

meest populair