Sylvester Stallone's volgende project lijkt 'Rambo 5'

Daarna maakt hij de gangsterfilm Scarpa.

Regisseur/acteur Sylvester Stallone heeft via Twitter laten weten dat hij is gestart met de opnames voor de Rocky spin-off Creed. Niet veel later onthulde hij ook de twee projecten waarmee hij hoogstwaarschijnlijk vervolgens aan de slag gaat.

Als eerste maakt hij het langverwachte Rambo 5, de opvolger van Rambo uit 2008. De vijfde film in de reeks krijgt naar alle waarschijnlijkheid de titel Last Blood: Rambo en zou zomaar de afsluiter kunnen zijn.

Vervolgens start hij met een gangsterfilm met de titel Scarpa, een project met een script van de schrijver van Goodfellas en Casino. De misdaadfilm zoomt in op een maffioso met de bijnaam 'Grim Reaper' uit de Colombo familie. Hij zou meer dan vijftig soortgenoten hebben omgelegd om uiteindelijk een informant te worden van de FBI.

Overigens zou Stallone ook behoorlijk de fout in zijn gegaan in één van onderstaande Tweets. Op een foto zou namelijk (leesbaar) de laatste bladzijde staan van het script van Creed, de film van regisseur Ryan Coogler en met Michael B. Jordan en Tessa Thompson.






NieuwsFilm

meest populair