Sam Raimi heeft spijt van 'Spider-Man 3'

De film bleek ondanks alle kritieken wel de best bezochte Spidey-film tot nu toe.

Spider-Man 3 wordt over het algemeen beschouwd als de slechtste film die tot nu toe gemaakt is over de superheld. Maar hoe denkt regisseur Sam Raimi eigenlijk over zijn derde (en voorlopig laatste) Spidey-film? Tijdens een gesprek met Nerdist kwam hij behoorlijk teleurgesteld over.

''Al die Spider-Man films waren behoorlijk lastig om te maken. Ik heb die derde film nogal verprutst, dus mensen haten me er al jaren voor, nog steeds zelf. Het is een film die gewoon niet goed werkt.''

Raimi voegde daar aan toe dat het ''fout'' was van hem om de laatste film in de trilogie te maken omdat hij niet in alle personages het volste vertrouwen had.

''Het grootste probleem was dat de relaties tussen de verschillende personages verloren gingen. Daarbij wilden een heleboel mensen die aan de film werkten de eerdere twee films op alle punten overtreffen. Dat heeft niet goed uitgepakt.''

Ondanks Raimi's spijtbetuiging en de slechte recensies, wist Spider-Man 3 alsnog wereldwijd 890 miljoen dollar in het laatje te brengen, wat het tot op heden de best bezochte Spider-Man film maakt.

NieuwsFilm

meest populair