Video

Vijf nieuwe tv-spots 'Project Almanac'

De jeugdige thriller gaat over een mysterieus apparaat dat ongekende mogelijkheden heeft.

door Zilko Tarici op 02.01.2015 om 10:37 in Video
Paramount Pictures heeft vijf nieuwe tv-spots van regisseur Dean Israelite's Project Almanac online gezet. Je kunt de beelden hieronder bekijken!

Project Almanac werd geschreven door Jason Pagan en Andrew Deutschman en de hoofdrollen worden gespeeld door Allen Evangelista, Sam Lerner, Jonny Weston, Sofia Black-D’Elia en Ginny Gardner. In Project Almanac ontdekken een briljante middelbare scholier en zijn vrienden blauwdrukken voor een mysterieus apparaat, dat ongekend potentieel heeft, en daarmee ook hun levens in gevaar brengt.

Project Almanac draait vanaf 19 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

De film film is een jaar uitgesteld, kan nooit veel goeds betekenen

RyanC

Avatar

Tijdreizen is sinds de Back to the future-trilogie altijd een item geweest in Hollywood. Het filmpubliek blijft zich fascineren over het 'wat als' principe.Want zeg nou eerlijk; wie wil er niet terug naar het verleden reizen om zwarte bladzijden te wijzigen.
Ik denk dat de film daarom best een hoge amusementswaarde zal kennen. Maar met Michael Bay aan het roer vrees ik een bombastisch en plotloze prent.
Afijn, wanneer mijn pathepas alle films heeft afgetikt, zal ik wel een kijkje nemen. Geen idee overigens waarom deze film met een jaar is uitgesteld. Wellicht was men bang voor te zware concurrentie van de 2014-releases.

NieuwsFilm

meest populair