Evangeline Lilly gelooft niet in het huwelijk

De 'Real Steal'-actrice wordt daarnaast een beetje depressief van Hollywood.

Evangeline Lilly trouwde in 2003 met de Canadese hockeyspeler Murray Hone - een echtvereniging die één jaar stand hield. Kort daarop had ze een vijfjarige relatie met haar Lost-collega Dominic Monaghan totdat ze uiteindelijk de vader van haar toekomstigs zoon ontmoette, Norman Kali. Zij zijn inmiddels sinds 2010 samen en in een interview met Ocean Drive Magazine onthulde de 35-jaar oude Lilly dat ze nooit zullen trouwen tenzij het voor een wettelijke zaak is.

"Elk ander 16-jarig meisje wilde magazines lezen over bruidsmode, maar ik kon me er enkel mee vervelen. Ik heb een Amerikaanse zoon en een Amerikaanse partner, dus een huwelijk zou op een gegeven moment wel logisch zijn. Mijn partner is een huisvader en als hij een onderdeel wil zijn van mijn gezondheidsplan of belasting gerelateerde zaken, dan zouden we dat wel nauwkeurig op papier moeten zetten. Op emotioneel gebied zien we het allebei niet echt zitten. We houden vandaag van elkaar en we hopen dat we dat ook morgen doen. In mijn wereld bestaan er geen beloftes in steen geschreven. Ik vind dat niet realistisch."

Lilly, die onlangs nog in The Hobbit: The Battle of the Five Armies te bewonderen was, vertelde daarnaast dat ze haar familie graag naar zes kinderen zou uitbreiden. Zo probeerde ze onderlaatst vier kinderen te adopteren - een proces dat momenteel nog gaande is. Dat wilde ze eerst niet, omdat ze voorheen problemen ervoer met haar beroemdheid. Deze heeft ze inmiddels opgelost, maar haar beeld van Hollywood is daarbij wel vernietigd.

"Ik vind het voor een korte periode leuk. Ik hou van het entertainment en de lichten en de shows die de stad biedt. Ook geniet ik van de restaurants en kan ik mijn vrienden zien die ik anders nooit zie, maar er is een leegheid die weldra rouleert. Er is geen natuur. Er zijn geen bomen. Wanneer ik naar Los Angeles vlieg doet mijn hart pijn, want ik kijk dan uit over het uitgestrekte landschap dat uit beton bestaat en ik wordt daar dan misselijk van."

NieuwsFilm

meest populair