Jessica Biel en Jake Gyllenhaal in trailer David O. Russells 'Accidental Love'

Hoe komt het dat deze bekende namen er nog zo jong uitzien?

Al in 2007 verscheen er een eerste bericht over de film Nailed. Acteur Jake Gyllenhaal en actrice Jessica Biel waren aangetrokken voor hoofdrollen in de film van regisseur David O. Russell. En wat blijkt nu? Hieronder zie je de eerste trailer van de romkom die nu de titel Accidental Love draagt. Ook is er een nieuwe regisseur: Stephen Greene.

Mocht je op de naam Stephen Greene hebben gedrukt, dan word je niet onopzettelijk gelinkt naar de pagina van de eerder genoemde O. Russell. De filmmaker heeft namelijk een pseudoniem gekregen en daarom kan de film nu alsnog worden uitgegeven. De romkom werd grotendeels in 2008 opgenomen, maar door financiële problemen gebeurde er niets tot 2010; het moment waarop O. Russell het gedoomde project de rug toekeerde.

Daarna maakte de voor vijf Oscars-genomineerde filmmaker de succesvolle films The Fighter, Silver Linings Playbook en American Hustle en wordt hij gezien als één van de top-regisseurs van Hollywood. De film "Nailed" wordt nu alsnog uitgebracht via VOD en krijgt een beperkte Noord-Amerikaanse bioscooprelease.

Andere rollen zijn voor onder meer James Marsden, Tracy Morgan, Catherine Keener, James Brolin en Kirstie Alley en op 10 februari verschijnt Accidental Love via VOD (in de States).




NieuwsFilm

meest populair