Een kijkje achter de schermen bij 'The Lego Movie'

Warner Bros is bezig aan een charmeoffensief voor de Oscars.

Warner Bros is begonnen aan een publiciteits- en charmeoffensief voor The Lego Movie. De Oscar-nominaties staan weer voor de deur en er wordt hoog ingezet op deze film.

Dat de film over de beroemde Deense bouwsteentjes genomineerd gaat worden in de categorie 'Best Animated Feature' is een veilige gok. De filmstudio hoopt met video's als deze uiteindelijk het felbegeerde gouden beeldje in de wacht te slepen.

'The Lego Movie' vertelt het verhaal van een gewoon Lego mini-figuurtje, dat voor de Master Builer wordt aangezien. Hij wordt daarom gerekruteerd om zich op een queeste te begeven om een gemene Lego-tyrant te stoppen, die het snode plan heeft het universum bij elkaar te lijmen.

In het filmpje is te zien hoe de Lego-film 'blokje voor blokje' werd opgebouwd. Regisseurs Chris Miller en Phil Lord praten over hun invloeden en het uitgebreide onderzoek dat ze hebben gedaan voor de film. Warner Bros hoopt met video's als deze het momentum voor 'The Lego Movie' te creëren om uiteindelijk die felbegeerde Oscar te mogen ontvangen.

Neem hieronder een kijkje achter de schermen:



NieuwsFilm

meest populair