Video

Eerste trailer 'Spy' met Melissa McCarthy en Jason Statham

De spionnenkomedie van Paul Feig, ook met Jude Law en Rose Byrne.

door Bram de Groot op 14.01.2015 om 08:00 in Video
Na de succesvolle films The Heat en Bridesmaids zien we dit jaar opnieuw een komedie van Paul Feig. Het betreft de spionnenfilm Spy, waarvoor hij opnieuw samenwerkte met Melissa McCarthy en daarnaast de beschikking kreeg over onder meer Jason Statham, Jude Law en Rose Byrne. Hieronder zie je de eerste trailer.

In Spy speelt McCarthy uiteraard een geheimagent, de saaie kantoor CIA analist Susan Cooper. Maar ze is ook de ongeziene held achter vele gevaarlijke missies. Als haar partner (Law) onvindbaar is en een andere top agent (Statham) in gevaar komt, gaat ze vrijwillig undercover om door te dringen tot de wereld van een dodelijke wapenhandelaar en een wereldwijde ramp te voorkomen.

Vanaf 21 mei in de Nederlandse bioscoop. Na de trailer én Red Band trailer zie je ook de eerste poster.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Leuk om Statham eens in een iets andere hoedanigheid te zien. Ook al is hij niet helemaal onbekend met komedie, aangezien in The Expendables ook flink wat komedie zit, en zijn rol ook vast wel weer uit best wat actie zal bestaan.

Maar ik ben niet onder de indruk van deze trailer. Ik vind McCarthy heel leuk in The Heat, maar ik vind dat ze vaak hetzelfde doet. En ondanks dat ze in deze film waarschijnlijk een minder grof personage speelt als in The Heat komt het uiteindelijk wel weer op hetzelfde neer.

Maar ik vind de cast wel heel goed, dus wellicht gaat deze film toch heel leuk worden. Matige trailer in ieder geval.

Overigens is er ook een red band trailer.

benjamin

Avatar

Oh kijk, het bewijs dat Ghostbusters in de best mogelijke handen is beland.

YOLO

Avatar

Een dilemma. Je hebt toppers zoals The Stat, Jude Law en Rose Byrne. Daar tegen over Melissa McCarthy alweer onder regie van Paul Feig wat inhoudt :r

Thiver

Avatar

jaime91 "Leuk om Statham eens in een iets andere hoedanigheid te zien. Ook al is hij niet helemaal onbekend met komedie, aangezien in The Expendables ook flink wat komedie zit..."

Vind je? Wat mij betreft slaat elke poging tot humor in die films dood. Ik zou voor Stathams komedie-ervaring dan ook eerder verwijzen naar zijn vroege samenwerkingen met Guy Ritchie.

jaime91

Avatar

Thiver "Vind je? Wat mij betreft slaat elke poging tot humor in die films dood. Ik zou voor Stathams komedie-ervaring dan ook eerder verwijzen naar zijn vroege samenwerkingen met Guy Ritchie."


Ik heb het er niet over of de komedie wel of niet goed is. Maar gewoon over zijn komedie ervaring. En wat je zegt klopt inderdaad.

Maar toch is dit volgens mij de eerste keer dat hij in een echte komedie zit. Aangezien die Guy Ritchie films toch ook voor een groot gedeelte misdaadfilms zijn.

Nu zal dat voor zijn rol denk ik niet veel uitmaken aangezien hij toch weer de coole gast speelt die ass kickt. Maar goed, wat ik wil zeggen is dat ik Statham wel vaker dit soort uitstapjes wil zien maken. Een top komiek zal hij vast nooit worden, maar in actiekomedies past hij denk ik prima thuis.

De Statham films zijn over het algemeen vrij serieus.

YOLO

Avatar

jaime91 "
Maar toch is dit volgens mij de eerste keer dat hij in een echte komedie zit. "
Technisch gesproken zou dat The Pink Panther uit 2006 kunnen zijn.
Het ligt eraan hoe zwaar je The Pink Panther meetelt. Daarin heeft The Stat slechts een cameo en ten tweede is The Pink Panther sowieso niet eens leuk.
Als we dan nog verder terug gaan dan zou je de sportcomedy Mean Machine (de Britse versie van The Longest Yard) wel kunnen beschouwen als zijn 1e keer.

jaime91

Avatar

YOLO "Technisch gesproken zou dat The Pink Panther uit 2006 kunnen zijn.
Het ligt eraan hoe zwaar je The Pink Panther meetelt. Daarin heeft The Stat slechts een cameo en ten tweede is The Pink Panther sowieso niet eens leuk.
Als we dan nog verder terug gaan dan zou je de sportcomedy Mean Machine (de Britse versie van The Longest Yard) wel kunnen beschouwen als zijn 1e keer. "


Ooh ja verdomd,Mean Machine. Dat is alweer een tijdje terug. Ooit eens op tv gezien.

Goov25

Avatar

Jason Statham, Jude Law en Rose Byrne in bijrollen, en dan Melissa McCarthy in de hoofdrol?? Wat is er gebeurd?! #neee

jaime91 "Maar goed, wat ik wil zeggen is dat ik Statham wel vaker dit soort uitstapjes wil zien maken. Een top komiek zal hij vast nooit worden, maar in actiekomedies past hij denk ik prima thuis.

De Statham films zijn over het algemeen vrij serieus."


De Transporter-films, zijn dat geen actiekomedies? Hoewel hij dan meer met z'n actie grappig is, net als Jackie Chan bijvoorbeeld.

jaime91

Avatar

Goov25 "Jason Statham, Jude Law en Rose Byrne in bijrollen, en dan Melissa McCarthy in de hoofdrol?? Wat is er gebeurd?! #neeeDe Transporter-films, zijn dat geen actiekomedies? Hoewel hij dan meer met z'n actie grappig is, net als Jackie Chan bijvoorbeeld."


Nee niet bepaald. Die actiescenes zijn toch echt anders dan de martial arts waar Chan bekend om staat.

Goov25

Avatar

jaime91 "Nee niet bepaald. Die actiescenes zijn toch echt anders dan de martial arts waar Chan bekend om staat."

Nou, ik vind dat wel een beetje dezelfde slapstickhumor hoor. Dat oliegevecht in The Transporter van Statham en de martial arts van Chan in Rush Hour.

jaime91

Avatar

Goov25 "Nou, ik vind dat wel een beetje dezelfde slapstickhumor hoor. Dat oliegevecht in The Transporter van Statham en de martial arts van Chan in Rush Hour."


Ja goed dat kan. Ben ik niet met je eens omdat Statham in die scene zijn voordeel haalt uit die olie en daarmee het gevecht wint. Daarnaast zit er ook een gevecht in een truck, wat ook zelden gedaan wordt op die manier. Deed me een beetje denken aan de eerste Indiana Jones film overigens.

Maar bij Jackie komt er daarnaast komedie bij kijken. Bij Statham is het (naar mijn mening) niet komisch bedoelt. Hij komt gewoon in die situatie terecht, en thats it. Maar goed nogmaals als jij dat komisch vind prima. Ik vind het vooral goed gechoreografeerd.

M0vieFreak

Avatar

De film kan wel leuk worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair