David Fincher en Ben Affleck voor remake Hitchcocks 'Strangers on a Train'?

En de schrijfster van Gone Girl ziet een vervolg wel zitten.

Volgens Deadline wil Warner Bros. Pictures regisseur David Fincher, (script)schrijver Gillian Flynn en acteur Ben Affleck - het trio achter de kaskraker Gone Girl - weer bij elkaar brengen om een remake te maken van Alfred Hitchcocks Strangers on a Train.

De nieuwe versie zou gebaseerd moeten worden op Hitchcocks verfilming van het boek van Patricia Highsmith. Volgens Deadline zou de nieuwe film in een modern jasje gestoken worden en de titel Strangers dragen.

In de originele film uit 1951 speelde Farley Granger een professionele tennisser die uitgekeken is op zijn vrouw. Tijdens een treinreis ontmoet hij een rijke man die hem voorstelt om elkaars vrouw te vermoorden om zo te voorkomen dat ze gepakt worden. In de nieuwe versie zou Affleck een filmster spelen die middenin een campagne zit voor een Oscarnominatie. Als blijkt dat zijn vliegtuig stuk is, krijgt hij een vlucht aangeboden van een rijkaard.

Overigens heeft schrijfster Gillian Flynn tegenover New York Daily News laten weten dat zij niet onwelwillend tegenover een vervolg op Gone Girl staat: "Er zou op den duur een vervolg kunnen komen als iedereen weer betrokken is. Het zou erg leuk zijn om te kijken hoe het de gekke Dunnes over een paar jaar vergaat, waarschijnlijk niet zo goed." Er is wel een voorwaarde: "Precies dezelfde mensen zouden het moeten doen, met Rosamund [Pike], Ben [Affleck] en Fincher."

Hieronder de gisteren verschenen van Honest Trailer van Gone Girl:



NieuwsFilm

meest populair