Gerucht: Spider-Man definitief in 'Avengers: Infinity War'

En welke Avengers zien we überhaupt terug in de Infinity War-tweeluik?

De website Latino Review weet heel wat details te melden rond de tweeluik Avengers: Infinity War. De meest opvallende is dat Spider-Man er een rol in zal spelen en daarnaast zouden het team superheldenfilm er ook compleet anders uit gaan zien. Uiteraard gooit Latino Review weer wat geruchten online, maar de website heeft wel vaker in een vroeg stadium zeer onthullende details weten te achterhalen.

Eerst Spider-Man. Alle geruime tijd gaan er geruchten dat Sony Pictures en Marvel Studios in gesprek met elkaar zijn om de schuwe held een rol te geven in het Marvel Cinematic Universe. Volgens Latino Review zijn beide partijen er al uit en duikt Spidey, vertolkt door een andere acteur dan Andrew Garfield of Tobey Maguire, op in de Avengers-tweeluik. Ondertussen weet de website Comic Book Resources te melden dat dit niet klopt. Een vertegenwoordiger van Sony zou hebben verklaard dat dit om een "oud gerucht", zonder "enige geldigheid".

Latino Review weet ook meer te melden over de ontwikkelingen die leiden tot een geheel nieuw Avengers-team. Nu volgen de écht potentiële spoilers.

Captain America (Chris Evans) gaat dood aan het Captain America: Civil War (2016). En Bucky / The Winter Soldier (Sebastian Stan) zou verantwoordelijk zijn voor de dood van Howard Stark, de vader van Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.). Dit zou de basis zijn voor de clash tussen hem en Captain America in Civil War. Crossbones (Frank Grillo) zou uiteindelijk Steve Rogers om zeep helpen.

Iron Man zelf zou voorafgaand aan Infinity War ergens in de ruimte terecht komen. Thor (Chris Hemsworth) zou in Thor: Ragnarok (2017) in een galactische gevangenis belanden en er zouden heel wat bekende Asgard-bewoners doodgaan. Hiermee zouden we afscheid nemen van drie originele Vergelders uit het MCU.

Volgens Latino Review zou het team in Infinity War Part 1 compleet nieuw zijn. Naast Spider-Man zouden ook Quicksilver, Scarlet Witch, Vision, Black Panther, Dr. Strange, Ant-Man, Wasp, Captain Marvel, Luke Cage, Daredevil, Iron Fist, Jewel/Power Woman, een Guardian of the Galaxy-lid of een Inhumans-lid deel uit kunnen maken van het team.

Dit zijn uiteraard allemaal geruchten en wat er waar van is wijst de tijd uit. Avengers: Infinity War - Part 1 verschijnt op 3 mei 2018 en Part 2 (2019) op 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair