Algemeen

'28 Months Later' mogelijk op komst

Er worden serieuze gesprekken gevoerd.

door Jim Pedd op 15.01.2015 om 13:00 in Algemeen
In 2003 bracht regisseur Danny Boyle ons de film 28 Days Later, die het zombie horror genre een nieuwe boost gaf. De film kreeg vervolgens in 2007 een vervolg met 28 Weeks Later. Omdat allebei de films een succes waren, is de speculatie altijd geweest dat er nog een vervolg, 28 Months Later, zou komen.

Alex Garland, die de eerste film schreef en de tweede produceerde, zegt dat er nu serieus over een derde film gesproken wordt. Boyle zou mogelijk de regie op zich nemen. ”We zijn net begonnen met serieuze onderhandelingen,” vertelde Garland over het project.

”We hebben een idee. Danny [Boyle] en [producent] Andrew [Macdonald] en ik hebben erg serieuze gesprekken gehad hierover en dus is het een mogelijkheid. Maar het ligt gecompliceerd. Er is een hele reeks redenen waarom het gecompliceerd ligt, maar die zijn saai, dus daar ga ik niet op in. In ieder geval is er de mogelijkheid.”

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

canton75

Avatar

Laat maar komen

bramme

Avatar

Geweldig nieuws!
Garland is fantastisch en Danny Boyle kan dat ook zijn (laatste jaren stelt hij nogal teleur).
Hopelijk wordt dit een vervolg op de verhaallijn van Cillian Murphy en Naomie Harris, cameo's van de kinderen uit deeltje 2 mogen ook natuurlijk.

Ben ontzettend benieuwd waar de film zich zou afspelen. Het slot van Months toonde dat de infected het vasteland van Europa bereikten en in Parijs aankwamen. Dus waarschijnlijk zet dit de deur open voor een grotere film op wereldschaal, hoewel de sterke van het origineel lag in het claustrofobische en desolate van Londen en omgeving.
Maar kijk er sowieso naar uit.

Artificialis

Avatar

28 Days Later en 28 Weeks Later zijn twee van de beste films die ik binnen het zombie genre heb gezien. Misschien om het eigenlijk geen zombies zijn. Ik vind deze agressieve 'infected' een stuk angstaanjagender dan de strompelende lijken uit andere films.

M0vieFreak

Avatar

YES! Hier wacht ik erg lang op! Hopelijk maken ze het zo snel mogelijk nu het kan.

Muufley

Avatar

bramme "
Hopelijk wordt dit een vervolg op de verhaallijn van Cillian Murphy en Naomie Harris, cameo's van de kinderen uit deeltje 2 mogen ook natuurlijk."


Waarom zou dit moeten? 28 weeks later volgde ook niet de verhaallijn van de eerste film. Zou bovendien een slechte keuze zijn om dit te doen aangezien men dan verhaaltechnisch nogal gebonden zou zijn aan wat er voordien gebeurde en daarmee nogal beperkt zijn in hun mogelijkheden. Buiten fanboyisme is geen enkel reden om zelfs maar iets uit die tweede film mee te nemen.

bigmichiel

Avatar

Hier wacht ik al jaren op! Maar nog even wachten op concrete informatie voordat ik met een dooie mus thuiskom ;)

Hopelijk komt hij er snel genoeg aan Smiley face 28 days later en 28 weeks later waren zo verdomd goed.

Hmmz, zat ik maar thuis ipv op het werk. Dan kon ik ze per direct aanzetten haha

vandeB

Avatar

Voor mijn part kunnen ze ook vast de besprekingen voor '28 years later' starten. Lijkt me een logisch vervolg.

hania99

Avatar

Ik heb er in ieder geval zin in.
Misschien deze keer met Jason Statham.

rainking

Avatar

Ik heb alleen Days gezien (die vond ik erg goed) en ik heb goeie dingen over Weeks gehoord, dus een derde film lijkt me wel wat.

Het kan dus mogelijk toch nog na al die jaren. Dalijk kondigt Valve nog Half Life 3 aan. You never know...

Ereptile

Avatar

Goed nieuws! :D En ik hoop dat ze het verhaal van 28 Weeks Later gaan voortzetten. Want op het einde hadden de infected Parijs bereikt! Dat betekend dat het virus verder in Europa is verspreid....

Spijker2

Avatar

Kan me neit snel genoeg gaan. Ben bang dat we nog wel een paar jaartjes moeten wachten eer ie uitkomt..

NieuwsFilm

meest populair