Michelle Rodriguez wil voorlopig geen kinderen

Ze vertelde Milla Jovovich dat zolang ze nog jong en mooi is, ze daar niet aan zal beginnen.

Resident Evil-collega's Milla Jovovich en Michelle Rodriguez hadden kort geleden een lang gesprek achter de rug dat over kinderen ging. Jovovich is momenteel zwanger met haar tweede baby en daardoor vond ze het tijd worden dat de 36-jarige Rodriguez er ook eens aan zou beginnen. De Furious Six-actrice onthulde aan Interview Magazine enkele fragmenten van hun babbeltje en waarom zij op het moment geen koters wil hebben.

Ze zei tegen Jovovich: "Ik koester wat jij doet, kinderen hebben, maar laat die zooi uit mijn buurt. Ik zal een surrogaatmoeder nemen. Ik doe wat ik wil, wanneer ik dat wil en hoe ik dat wil. Het heeft me daarom zo lang de tijd gekost om in een volwassene te groeien. Ik wil de laatste jaren van mijn jeugd in de filmbusiness niet opofferen aan het hebben van kinderen."

Rodriguez geeft daarnaast aan dat ze zichzelf nog niet eens in Hollywood geplant heeft. "Ik ben 36 jaar. Het is 15 jaar geleden sinds ik de hoofdrol had in mijn eigen film, Girlfight. Dus ik heb nog niet gedaan waarvoor ik hier heen kwam. Ik ben maar wat aan het rondhangen. Ik ben nog niet eens geboren. Ik heb aan grote projecten deelgenomen, die geweldig waren, maar ik heb die verantwoordelijk nog niet op me genomen. Daarom wil ik mijzelf niet tekort schieten door een kind te nemen en vervolgens berouw te krijgen omdat ik mijn missie niet volbracht heb."

Uiteraard kan ze geen kind krijgen zolang er geen man in haar leven is. En dat is ook een probleem, vertelt ze. Want haar relaties blijven maar kort van kracht. "Het is wel een beetje eng voor me. Ik ben een eenzame wolf. Voornamelijk regel ik alles alleen. Ik heb vele goede vrienden, maar de gedachte aan een lange en standhoudende relatie? Ik zou niet langer dan een half jaar bij iemand kunnen blijven, laat staan dat er dan een vaderfiguur in beeld is voor een kind. Ik bedoel, als ik een kind een vaderfiguur kon schenken, dan zou dat verbazingwekkend zijn."

Een partner nemen zonder dat er liefde in het spel is, ziet ze ook niet zitten. "Ik wil gewoon die onvoorwaardelijke liefde. Het soort dat je met familieleden deelt. Je kan het geluk bezitten om die onvoorwaardelijke liefde te vinden in een vriend of een geliefde, maar het is zeer zeldzaam. Dus als ik ooit een kind neem, dan wil ik in zijn of haar ogen kunnen kijken en dezelfde liefde herkennen die ik ook heb, omdat het kind een deel van mij is. Maar ergens vind ik dat egoïstisch van mezelf."

NieuwsFilm

meest populair