Opnamens 'Power Rangers' nog dit jaar

De langverwachte reboot lijkt eindelijk écht onderweg.

Ondanks dat Lionsgate en Saban de releasedatum al hebben vastgepind in juli 2016, blijft het voorlopig ijzig stil rond de langverwachte nieuwe Power Rangers-film. Nu meldt acteur en professioneel martial art-beoefenaar Jason David Frank dat de opnames nog dit jaar van start moeten gaan.

Frank speelde in Mighty Morphin Power Rangers: The Movie (1995) en Turbo: A Power Rangers Movie (1997) de rol van Tommy Oliver, de Red Turbo Ranger.

Frank: "Alles staat gereed, maar ik krijg geen specifieke details over de film. Ik e-mail soms met Saban en krijg het gevoel dat ik onderdeel uitmaak van de film. Ik denk dat zij ook inzien dat er geen film is zonder mij. Ik denk ook dat ik er recht op heb, aangezien ik ze al 10, 20 jaar support geef. Als ik iets hoor dan laat ik het mijn fans weten. Wat ik zeker weet is dat het filmen dit jaar start."

De nieuwe Power Rangers-film - met een script van Zack Stentz en Ashley Miller, bekend van X-Men: First Class en Thor - moet een moderne herbeleving worden van de Mighty Morphin Power Rangers, een groep van gewone middelbare scholieren die buitenaardse krachten krijgen en die vervolgens als team moeten benutten om de wereld te redden van allerlei kwade personages. Vooralsnog staat Power Rangers gepland voor 22 juli 2016.



NieuwsFilm

meest populair